Näytetään kaikki 16 tulosta

 • Kanin kulmamökki - häkin kulmaan sijoitettava kaunis pesämökki kanille.

  Kanin kulmamökki

  32,50 

  Keskikokoisen kanin kulmamökki vie vain vähän tilaa häkin kulmassa, joten se mahtuu hyvin eri kokoisiin häkkeihin. Kompakti mökki jättää enemmän hyppelytilaa mökin ympärille!

  Katto on todella iso, jossa kani voi makoilla rennosti.

  Mökki on käsitelty luonnon kasviöljyihin perustuvalla puuvahalla, jossa paljon kauniita sävyjä ja joka on eläimille vaaraton. Valitse sopiva väri!

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • isolle kanille kaksiovinen pesämökki

  Kanin tilava pesämökki

  38,95 

  Tässä pesämökissä on tilaa isollekin kanille, tai useammalle pienemmälle!

  Mökki on todella tukeva ja katto on kokonsa puolesta erityisen tilava, joten sinne voi huoletta hypätä makoilemaan ja tarkkailemaan ympäristöä.

  Pesämökki on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja pintakäsitelty kauniin värisillä, luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla puuvahalla. Se on myös helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla, sillä vahattu pinta vähentää tahrojen imeytymistä pintoihin.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Katos kanille tai kilpikonnalle.

  Katos kilpikonnalle/kanille

  31,95 

  Katos on kummastakin päädystä avoin suoja, jonne on helppo piipahtaa vaikka pikaisesti. Siinä on hulppean isot oviaukot, oviaukon leveys jopa 21cm, joten kilpikonnankin on sinne helppo kulkea kääntyilemättä ja peruuttelematta. Tämä katos sopii myös kaneille, marsuille ja chinchilloille lepopaikaksi ja suojaksi.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Pesämökki isoille kaneille kahdella kulkuaukolla

  Kuutiomökki isommalle kanille

  35,90 

  UUTUUS!  Kuutiomökki nyt isommallekin kanille!

  Kuutiopesämökkien tuoteperhe on saanut nyt uuden isommille kaneille sopivan kuution.

  Kauniit mansikan-, ja porkkanan kuvat houkuttelevat kurkkaamaan mökkiin sisälle.

  Pesämökillä on korkeutta hulppeat 32cm, joten siellä saa istuskella selkä suorana. Katolla on myös lokoisaa oleskella ja sieltä on hyvä tarkkailla ympäristöä.

  Mökki on valmistettu suomalaisesta vahvasta ja kestävästä koivuvanerista, joten se on tukeva, eikä säikähdä nakerteluista tai isommankaan kaverin hypyistä.

  Katto on pintakäsitelty luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuvalla puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti vettä ja näin vähentää tahrojen tarttumista kattoon. Pinnan voi puhdistaa kätevästi kostealla liinalla ja harjalla, jolloin pesämökki pysyy siistin näköisenä, raikkaan tuoksuisena ja käyttöikä on pidempi.

  Halutessaan pesämökin voi valita myös ilman kuvia.

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kuution muotoinen pesämökki porkkanan kuvilla.

  Kuutiomökki keskikokoiselle kanille

  28,90 

  UUDISTUNUT KUUTIO!

  Kuutiomökkien tuoteperhe on uudistunut ja tämä keskikokoisten kanien kompakti kuutiomökki on myös saanut toisen pyöreän kulkuaukon sivuseinään.

  Ovia kehystää nyt herkulliset mansikan tai porkkanan kuvat, jotka houkuttelevat kania kurkkaamaan pesämökkiin sisälle.

  Kotimainen, kestävä ja kaunis pesämökki on tukeva, joten sen katolle voi myös loikata lekottelemaan. Kaksi kulkuaukkoa helpottaa kaverin kanssa asumista.

  Kaikkien Kotipesien pintakäsittely tehdään luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuvalla hengittävällä puuvahalla, joka ei muodosta kalvoa ja on eläimille, ihmisille ja kasveille turvallinen käytttää. Puhdistus on helppoa kostealla liinalla tai harjalla sillä puuvaha hylkii nesteitä.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • kaksiovinen pesämökki pienemmille kaneille

  Kuutiomökki pienille kaneille

  24,90 

  UUSI KUUTIO!

  Kuutiomökkien tuoteperhe on uudistunut. Tuoteperhe on saanut lisää uuden tulokkaan, joka on pienemmille kaneille sopiva kuutiomökki, jonka etu- ja sivuseinän kulkuaukkojen ympärillä on kauniit kuvat.

  Pesämökin voi valita herkullisen porkkanan- tai mansikan kuvalla, tai ilman kuvaa. Kuutiomökki on kevyt, mutta tukeva, joten katolle voi myös loikata istuskelemaan ja se sopii mainiosti myös marsuille ja chinchilloille.

  Katon pintakäsittely vähentää tahrojen tarttumista pintaan ja on helppo puhdistaa kostealla liinalla.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kotipesät lahjakortti

  Lahjakortti

  20,00 100,00 

  Ilahduta ystävääsi lahjakortilla!

  Lahjakortti on mainio lahjaidea. Näin lahjakortin saaja voi itse valita lemmikilleen mieluisan ja sopivan tuotteen.

  Lahjakortin voit tilata oman tilauksesi yhteydessä, jolloin lahjakortti toimitetaan pakettisi mukana.

  Vaihtoehtoisesti voimme lähettää lahjakortin kirjeenä suoraan lahjakortin saajan osoitteeseen. Jos haluat muistaa ystävääsi viestillä, voit kirjoittaa sen tilauksen lisätietokenttään, niin välitämme viestisi lahjakortin mukana.

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • kaksiosainen pesäkoppi marsulle

  Marsun/chinchillan kaksiosainen pesämökki

  25,95 29,95 

  Laadukas ja tukeva kaksiosainen pesämökki marsuille, chinchilloille, pienimmille kaneille sekä rotille ja deguille. Seinät ovat vahvaa suomalaista koivuvaneria. Kiinteässä väliseinässä on pyöreä kulkuaukko, josta voi siirtyä toiseen huoneeseen, jotta sopu säilyy kaverien kesken.

  Lemmikit tykkäävät oleskella mökin katolla ja tällöin katto helposti myös tahriiintuu. Kotipesien katot pintakäsitellään eläimille turvallisella luonnon raaka-aineisiin perustuvalla puuvahalla, joten se on helppo puhdistaa harjalla ja kostealla liinalla ja näin mökin käyttöikä on pidempi. Katto on irroitettava ja se asettuu paikoilleen katossa olevien listojen avulla. Mökin voi valita myös kiinteäkattoisena.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • marsuille

  Naulaton pesämökki

  38,95 

  Tämä kaunis ja erittäin tukeva naulaton pesämökki on hyvä valinta pienille kaneille, marsuille ja chinchilloille. Tilavassa mökissä on kaksi kulkuaukkoa, yksi etuseinässä sekä yksi toisessa päätyseinässä. Kummatkin oviaukot on sahattu alas auki, joten mökkiin voi juosta vauhdilla, eikä kynnykset ole hidasteena.

  Pesämökki ei ole liian korkea, joten tilavalla katolla on mahdollisuus huilailla rennosti ja pienten reunojen ansiosta sinne voi laittaa myös ruokakupin. Marsut uskaltautuvat paremmin kiipeämään, jos katolle johtaa pieni kaiteilla oleva kulkusilta

  Mökki toimitetaan osina ja kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Osat painetaan toistensa uriin ja katto asetetaan omaan uraansa, oviaukollisen päätyseinän voi halutessaan asettaa joko vasemmalle tai oikealle puolelle.

  Katto on käsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla kauniin sävyisellä vahalla. Vaha hylkii tehokkaasti nesteitä ja siten katolle tulevat tahrat on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Mökki pysyy siistinä ja käyttöikä on pidempi.

  Naulattomat pesämökit ovat mainio valinta lemmikille, joka on innokas nakertelemaan pesämökkiä.

  Nämäkin Kotipesät valmistetaan suomalaisesta vastuullisesti ja kestävästi tuotetusta koivuvanerista.

 • kanin naulaton pesämökki

  Naulaton pesämökki keskikokoiselle kanille

  38,90 

  Naulaton pesämökki on hyvä ratkaisu jyrsimisestä ja pesämökin remontoinnista pitävälle lemmikille. Mökissä ei ole käytetty nauloja ollenkaan.

  Tässä pesässä on kaksi kulkuaukkoa, joten se sopii kahdelle kaverukselle mainiosti. Katolla sopii myös istuskelemaan ja sinne voi laittaa myös ruokakupin sillä kattoa kiertävät reunat estävät sen putoamisen.

  Chinchillojen häkissä tämä erittäin tukeva mökki toimii hyvin myös hyppytasona, jolta on hyvä pompata ylemmille kiipeilytasoille.

  Pesämökki toimitetaan osina ja sen kasaaminen käy hetkessä.

  Katto on pintakäsitelty kauniin tumman tammen värisellä luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla puuvahalla, joten se on helppo puhdistaa mahdollisilta tahroilta.

   

   

 • Keskikokoiselle kanille pesämökki aukaistavalla katolla

  Pesämökki aukaistava katto, keskikokoiset ja pienet kanit

  42,95 

  Kanin poikimispesää etsivälle tämä kaunis ja kestävä suomalainen pesämökki on hyvä ratkaisu!

  Pesämökin katto on saranoitu ja siitä voi hiljaisesti kurkata pesän touhuiluja. Mökissä on yksi pyöreä kulkuaukko, jonka alareunassa on 5cm kynnys, joten pienet poikasetkin pysyvät paremmin pesässä.

  Korkeutta pesämökillä on 26cm joten sinne sopii mainiosti pienet ja keskikokoiset kanit.

  Kaikki Kotipesät valmistetaan käsityönä ja pintakäsitellään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla puuvahalla, joka on lemmikeille, ihmisille ja kasveille turvallinen. Värin pesämökille voi valita kauniin luonnonläheisistä sävyistä tai vaaleanpunaisen, vaaleansinisen tai violetin sävyistä.

  Kotipesistä löytyy pienille kaneille myös hieman pienempi, aukaistavalla katolla varustettu pesämökki (tuotenro 9066)

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kanin pesämökki aukaistavalla katolla

  Pesämökki aukaistavalla katolla, pienet kanit

  38,95 

  Pienille kaneille sopiva pesämökki, jossa on saranoilla aukeva katto.

  Pienille kaneille sekä chinchilloille ja marsuille tämä kotipesä on aivan erinomainen poikimismökki, sillä aukaistava, saranoitu katto mahdollistaa pesän huomaamattoman ja äänettömän tarkkailun.

  Poikimisen lähestyessä on tärkeää seurata emän vointia jo ennen synnytystä, myös tulevien poikasten vointia tulee tarkkailla niin, ettei siitä aiheudu emälle ja poikasille häiriötä.

  Pyöreän kulkuaukon alareunassa on kynnys, joten poikaset pysyvät turvallisesti kotipesässä eivätkä ajaudu maailmalle ennen aikojaan.

  Pesämökki on pintakäsitelty luonnon raaka-aineisiin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla, joka on eläimille vaaraton. Vaha myös vähentää tahrojen tarttumista pintoihin ja siten pidentää mökin käyttöikää.

  Valikoimassa myös chinchilloille ja marsuille hieman pienempi pesämökki aukaistavalla katolla (tuotenro 3010), sekä keskikokoisille kaneille sopiva pesämökki aukaistavalla katolla (tuotenro 9080)

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Pesämökki tilavalla oviaukolla

  Tasakattoinen mökki kilpikonnalle/kanille

  25,90 

  Hulppealla oviaukolla varustettu mökki, johon kilpikonnankin on helppoa kulkea.

  Pienet kanit, marsut ja chinchillat viihtyvät myös tässä tilavassa mökissä, jonka katolle on hauska hypätä köllöttelemään ja tähystelemään. Marsuille voi katon reunaan kiinnittää vaikka kulkusillan kiinnityskoukuilla, jolloin sinne on helppo kipaista.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Marsun tilava

  Tilava marsu-/chinchillamökki

  25,40 

   

  Pesämökki marsuille, chinchilloille ja pienille kaneille.

  Tilava ja tukevarakenteinen mökki sopii chinchilloille, marsuille, pienelle kanille – ja miksei vaikka rotille. Mökki pysyy hyvin pystyssä, vaikka kaverukset kiipeäisivät yhdessä katolle. Kaksi kulkuaukkoa helpottaa kahden tai useamman lemmikin mökin käyttöä.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Tunneli häkin kattoon/lattialle

  26,95 

  Erittäin tukeva  ja tilava suorakulmainen tunneli on isommankin chinchillan kestävä taukopaikka.

  Vahvasta vanerista valmistettu ja kulmapaloilla tuettu tunneli kiinnitetään neljästä kohtaa kiinnikkeillä häkin kattoon. Tunnelia voi käyttää myös lattialla tai häkin pohjalla, jossa siitä saa kivan suojapaikan myös marsuille tai pienille kaneille.  Tunnelin lattia on pintakäsitelty värittömällä vahalla myös sisäpuolelta, joten sen voi puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Tämä tunneli on myös degujen ja rottien suosikkipaikka.

  Kiinnitys tapahtuu häkin pinnoihin katosta neljällä kiinnikkeellä (pultti, mutteri, aluslevy), mukana myös isommat vaneriset aluslevyt, jos häkissä pinnojen väli on suurempi.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Marsuille ja chinchilloille mainio leikki- ja turvapaikka

  UUSI TILAVAMPI kaksikerroksinen pesämökki

  44,90 

  Kaksikerroksinen pesämökki ON NYT ENTISTÄ TILAVAMPI!

  Myös LEVEÄMPI KULKUSILTA pienillä reunoilla, luo turvallisuuden tunnetta yläkertaan kiipeämiseen mm. marsuille, jotka eivät ole hurjia kiipeilymestareita. Mökki on 5cm entistä pidempi ja 3cm leveämpi, joten asumismukavuutta on tullut hyvin lisää useammallekin lemmikille.

  Kaksi kerrosta takaavat sopuisan yhteiselon kavereiden kesken, sillä kulkuaukkoja mökissä on 4kpl. Kummassakin kerroksessa on pääovi ja pyöreä kulkuaukko. Yläkertaan pääsee kiipeämään leveitä reunallisia kulkusiltoja pitkin, jotka asetetaan paikoilleen kiinnityskoukkujen avulla.

  Asettamalla oviaukoille erilliset tunnelit, saa pesämökistä hauskan leikki- ja piilopaikan (tunnelit myydään erikseen, ne löydät täältä)

  Mökki on sopiva chinchilloille, marsuille, rotille ja deguille, myös pienimmät kanit voivat sopia täällä touhuilemaan(huomioi kerroskorkeus 15cm).

  Yläkerran lattia on myös vahattu, joten tahrat on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Kotimaiset Kotipesät pienille ja isoille kaneille

Kanin Kotipesän materiaali on puusta tehty vaneri, joka käsitellään turvallisilla, luonnonmukaisilla pintakäsittelyaineilla. Pintakäsittelyaineet suojaavat kanin mökkiä ja tekevät siitä pitkäikäisemmän – ja ovat samalla täysin turvallisia kanillesi. Kaikki Kotipesät ovat tietysti kotimaisia!

Mikä on sinun kanisi lempiväri?