Kanin tilava pesämökki

37,95 

(1 tuotearvio)

Tässä pesämökissä on tilaa isollekin kanille, tai useammalle pienemmälle!

Mökki on todella tukeva ja katto on kokonsa puolesta erityisen tilava, joten sinne voi huoletta hypätä makoilemaan ja tarkkailemaan ympäristöä.

Pesämökki on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja pintakäsitelty kauniin värisillä, luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla puuvahalla. Se on myös helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla, sillä vahattu pinta vähentää tahrojen imeytymistä pintoihin.

Kuvaus

Materiaali: koivuvaneri, etu-ja takaseinä 9mm, sivuseinät 6mm, katto 6mm,

Värivaihtoehdot: kelo, terva, mänty, pyökki, pähkinä, väritön/kirkas,(katot mökin väriset) sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi, vaaleanpunainen, vaaleansininen(katot pähkinän ruskeat)

Pintakäsittely: Eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha

Sisämitat: korkeus 26 cm, leveys 37 cm ja pituus 36.5 cm. Oviaukko 21,5 cm x 17,5 cm ja pyöreä kulkuaukko halk. 17,5cm.

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 36.5 × 37 × 26 cm
väri

vihreä (katto ruskea), violetti/lila (katto ruskea), sininen (katto ruskea), vaaleansininen (katto ruskea), punainen (katto ruskea), vaaleanpunainen (katto ruskea), oranssi (katto ruskea), keltainen (katto ruskea), ruskea pähkinä (katto mökin värinen), tummanharmaa terva (katto mökin värinen), mänty (katto mökin värinen), pyökki (katto mökin värinen), harmaa kelo (katto mökin värinen), antiikkitammi (katto mökin värinen)

1 arvio tuotteelle Kanin tilava pesämökki

  1. Taru Saviranta (varmistettu kirjoittaja)

    Ostin tämän mökin ruskean pyökin värisenä kahdelle sekarotuiselle leijonaharjashermeliinille. Se saapui nopeasti ja hyvin pakattu. Mökki itsessään on hajuton eli pintakäsittelyaine ei haise miltään, jonka lisäksi se on kaikenkaikkiaan hyvin tukeva ja kaunis elementti kanien aitaukseen. Väritys vastasi mielestäni hyvin tuoteilmoituksessa olevaa väriä. Mökin kokoa oli hieman hankala hahmottaa pelkän tuotekuvan avulla, mutta kuten senttimitatkin kertovat: on se hyvin tilava. Kanit mahtuvat sisään samaan aikaan ja korkeuden puolesta pään yläpuolelle jää hyvin tilaa. Laitin mökin katolle lisäksi pedin, niin tykkäävät hyppiä myös sinne. Pidän siitä, että suuaukot ovat vierekkäisillä seinillä, joten mökkiä voi pitää aitauksen nurkassa. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top