Usein kysyttyjä kysymyksiä Kotipesistä

Pesämökit, puuhapaikat ja kiipeilytasot puhdistetaan kostealla liinalla ja harjalla ja kuivataan puhtaalla liinalla. Tuotetta ei saa upottaa veteen.

Tuotteiden kasaamisessa ei käytetä liimaa. Pesämökit ja virikkeet kasataan nauloilla tai lovitekniikalla ilman nauloja. Lemmikit usein mielellään nakertelevat esim. pesämökkien oviaukkoja ja kulmia ja näin ollen saattaa nauloja tulla esille. Naulaton tuote on hyvä vaihtoehto silloin, jos lemmikki on innokas nakertelija. Lemmikin omistajan tuleekin tarkistaa pesämökit ja virikkeet päivittäin ja poistaa mahdolliset esille tulleet naulat. Tuote tulee poistaa muutoinkin käytöstä, jos lemmikki jyrsii tuotetta enemmän.

Kotipesissä ei käytetä maalia milloinkaan. Kotipesät pintakäsitellään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla sävytetyllä Osmo Color puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti vettä, mutta jättää puun pinnan hengittäväksi, eikä muodosta kalvoa.

Puuvaha ei sisällä muovia, hajusteita, eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita. Kuivuttuaan vahattu pinta on turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille.

Puuvahat täyttävät normin EN 71.3 (Lelujen turvallisuus) vaatimukset kaikkien värien osalta.

Kotipesät® valmistetaan suomalaisesta koivuvanerista ja mäntylevystä, jotka tuotetaan eettisesti ja ekologisesti luontoa kunnioittaen. Mäntylevy on kuivattu niin, ettei siitä irtoa pihkaa ja se on lähes hajuton. Lue lisää tuotteistamme täältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilaamisesta

Toimitamme tilauksesi joko Postin tai Matkahuollon kautta. Voit itse valita toimitustavan, noutopisteen ja halutessasi kotiinkuljetuksen. Lue tarkemmat tiedot toimitusehdoistamme:

Toimitusehdot >>

Paytrail maksutavat.

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassamme käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin,ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Voit maksaa verkkokaupassamme myös Visa-, Visa Electron- ja MasterCard- luottokorteilla.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovellukessa toimivia palveluita, joilla voit maksaa verkko-ostoksia verkkokaupassamme.

Lasku- ja osamaksupalveluista käytössämme on OP Osta laskulla maksutapa, 50-2000€ ostoksille sekä Jousto lasku 30-3000€ ostoksille.

Lue lisää maksamisesta toimitusehdoistamme. Sieltä löydät myös ajantasaisen tiedon toimitusmaksuista: Toimitusehdot.

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Katsothan tarkemmat tiedot ja palautusohjeet toimitusehdoistamme:

Tuotteiden palauttaminen >>

Kyllä voi! Voit itse valita, mille summalle haluat lahjakortin ostaa. Lue lisää lahjakorteista ja tilaa täältä:

Lahjakortit >>