Toimitusehdot

Yleistä

Kotipesä Lemmikkituote Tmi (y-tunnus 2963571-2) verkkokaupan toimitusehdot. Näitä toimitusehtoja sovelletaan Kotipesä Lemmikkituote Tmi ja asiakkaan välillä. Asiointi tapahtuu suomen kielellä.

Myymme tuotteita Ahvenanmaata lukuun ottamatta koko Suomen alueelle. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen verkkokaupassa

Verkkokaupasta voivat tilata tuotteita kaikki 18 vuotta täyttäneet, joilla on toiminnassa oleva sähköpostiosoite.

Tuotteiden tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu internetissä osoitteessa https://kotipesat.com , jossa tuotteet valitaan ostoskoriin. Tilauksesta lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus sähköpostiosoitteeseen. Asiakkaan tulee tarkistaa, että tilausvahvistus vastaa tehtyä tilausta. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas on lähettänyt tilauksen verkkokauppaan. Kotipesä Lemmikkituote Tmi sitoutuu tilaukseen lähetettyään tilausvahvistuksen asiakkaalle.

Tuotteiden hinnat ja toimituskulut

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai mm. kampanjoissa erikseen ilmoitetun ajan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut ilmoitetaan verkkokaupassa jokaiselle maksutavalle erikseen ja ne veloitetaan tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Paytrail maksutavat.

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassamme käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin,ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Voit maksaa verkkokaupassamme myös Visa-, Visa Electron- ja MasterCard- luottokorteilla.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovellukessa toimivia palveluita, joilla voit maksaa verkko-ostoksia verkkokaupassamme.

Lasku- ja osamaksupalveluista käytössämme on OP Osta laskulla maksutapa, 50-2000€ ostoksille sekä Jousto lasku 30-3000€ ostoksille.

Luethan viellä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot alla olevasta Paytrail-palvelun linkistä. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Toimitustavat

  • Nouto Postin pakettiautomaatista tai lähimmästä/valitsemastasi noutopisteestä: 5,90€, tai ilman toimituskuluja, jos tilauksen arvo on vähintään 59€.  Voit valita tilauksen yhteydessä haluamasi pakettiautomaatin tai postin toimipisteen, johon paketti toimitetaan. Saat tekstiviestin saapuneesta paketista ja voit noutaa paketin valitsemastasi pakettiautomaatista, Postista tai Postin Noutopisteestä. Jos paketin mitat ylittää automaattiin sopivat mitat, toimitetaan paketti lähimpään postin toimipisteeseen.
  • Nouto Matkahuollon palvelupisteestä mm. pakettiautomaatista, lähimmästä K-marketista, R-kioskista tai Matkahuollosta: 5,90€, tai ilmaiseksi jos tilauksen arvo on vähintään 59€.  Voit valita toimituksen Matkahuollon toimipisteeseen, lähimpään K-markettiin, R-kioskiin tai pakettiautomaattiin. Automaatin ollessa täynnä tai mitat ylittävä Lähellä-paketti toimitetaan Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.
  • Kotiinkuljetus Posti ja Matkahuolto 9,90€: Paketti toimitetaan kotiin, saat ilmoituksen puhelimitse saapuvasta toimituksesta ja ajankohdasta.

Toimitusaika

Toimitukset lähtevät meiltä 5-6 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Poikkeuksena juhlapyhät esim. joulu, pääsiäinen ym. jolloin lähetys saattaa viipyä matkalla pidempään. Ilmoitamme asiakkaalle mahdollisimman pian, jos toimituksessa ilmenee mahdollisia myöhästymisiä.

Tilauksen peruuttaminen tai noutamatta jättäminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske käytettyjä tai avattuja pakkauksia esim. heinät. Asiakkaan tulee kuitenkin ilmoittaa peruuttamisesta ennen peruuttamisajan päättymistä ja palauttaa tuote viipymättä tai viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota hyväksyttäväksi peruutuksen syyksi ja näin ollen joudumme perimään 12,00€ jos tilaus palautuu meille siitä syystä, että se on jätetty noutamatta. Vähennämme edellä mainitun summan palautettavasta summasta.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteen vastaanotettuasi,  varmista, että toimitus sisältää kaikki tilatut tuotteet sekä tarkista tuotteiden kunto ja virheettömyys. Ilmoita virheestä viipymättä, viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tuoteen vastaanottamisesta.
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ennen tuotteen palautusta ole meihin yhteydessä ja ilmoita asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi, ilmoituksen voit tehdä sähköpostilla osoitteeseen: lemmikeille@kotipesat.com </