Näytetään kaikki 13 tulosta

 • Chinchillalle kiipeilytaso puusta

  Kiipeilytaso kaarevalla etureunalla

  21,90 

  UUDISTUNEET KIIPEILYTASOT!

  Kiipeilytasot ovat uudistuneet. Uudet tasot ovat paremmin häkkiin sopivia, jolloin tilaa jää myös muulle sisustukselle.

  Tämä kiipeilytaso kaarevalla etureunalla on helppo asentaa häkin kulmaukseen. Sen kumpikin päätysivu on 18cm, joten niihin saa asetettua mm. 18cm leveän kulkusillan.

  Kotipesät® kiipeilytasot valmistetaan erittäin huolellisesti kuivatusta männystä, eikä siitä irtoa pihkaa eikä tuoksuja. Se on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta maistella. Puun pinta on lämmin ja luonnollinen valinta pienen lemmikin varpaille.

  Tasojen pinta saa suojan turvallisesta luonnon vahoihin ja -kasviöljyihin perustuvasta sävytetystä puuvahasta, joka jättää puun pinnan hengittäväksi. Vahattu pinta kestää hyvin tasojen puhdistamisen kostealla liinalla ja harjalla, eikä se halkeile tai hilseile.

  Kiipeilytasoja on eri kokoisia ja -muotoisia. Uudistunut kiipeilytasosetti sisältää 3 eri muotoista tasoa + kulkusillan häkin pinnoihin (katso setti valikoimasta tuotenro 9071) Yhdistelemällä kiipeilytasoja  ja kulkusiltoja saat lemmikille hauskan ja virikkeellisen ympäristön häkkiin.

  Tasot tulee asettaa häkkiin niin, ettei lemmikki pääse putoamaan korkealta.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • virikkeellinen Kotipesät kiipeilyteline

  Kiipeilyteline/tunneli hiirille, gerbiileille ja hamsterille

  26,95 

  Kiipeily ja kaivaminen on pienen hamsterin, hiiren ja gerbiilin työtä, joten lemmikki tarvitsee virikkeellisen ympäristön myös terraariossa.

  Kotipesät® kiipeilyteline/tunneli on paikka jossa aika vierähtää. Se antaa pikku lemmikille paljon virikettä ja lihaksille työtä. Sen tunneliin voi kaivautua piiloon tai kiivetä kiinteää kulkusiltaa pitkin ylätasanteelle, josta on kiva tarkkailla ympäristöä ja telineen 5 kulkuaukkoa tuo leikkimiseen ja touhuilemiseen hauskuutta.

  Teline asetetaan terraarion lasia vasten, jolloin lasin läpi voi seurailla lemmikin touhuilua tunnelissa ja ylätasanteella. Sen voi mm. peittää puoliksi pohjamateriaaliin alle, jolloin lemmikki voi kaivautua purujen alle tunneliin touhuilemaan ja välillä voi kipaista kulkusiltaa pitkin ylätasanteelle huilaamaan. Kulkuaukot päätyseinissä, tunnelin etuseinässä ja päällä tekevät kaivamisesta turvallista, kun aina löytyy reitti ulos.

  Kiipeilyteline on tukeva ja kestävä. Sitä voi huoletta maistella, sillä se on valmistettu vahvasta puusta, myös pintakäsittely on lemmikille turvallinen, luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva puuvaha.

  Aseta teline terraarion pohjaa vasten niin, ettei alle jää puruja, jolloin se asettuu hyvin lasia vasten. Tämä tuote kasataan pienillä nauloilla, joita pyritään käyttämään aina Kotipesien kokoamisessa mahdollisimman vähän.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Pesämökki isoille kaneille kahdella kulkuaukolla

  Kuutiomökki isommalle kanille

  35,90 

  UUTUUS!  Kuutiomökki nyt isommallekin kanille!

  Kuutiopesämökkien tuoteperhe on saanut nyt uuden isommille kaneille sopivan kuution.

  Kauniit mansikan-, ja porkkanan kuvat houkuttelevat kurkkaamaan mökkiin sisälle.

  Pesämökillä on korkeutta hulppeat 32cm, joten siellä saa istuskella selkä suorana. Katolla on myös lokoisaa oleskella ja sieltä on hyvä tarkkailla ympäristöä.

  Mökki on valmistettu suomalaisesta vahvasta ja kestävästä koivuvanerista, joten se on tukeva, eikä säikähdä nakerteluista tai isommankaan kaverin hypyistä.

  Katto on pintakäsitelty luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuvalla puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti vettä ja näin vähentää tahrojen tarttumista kattoon. Pinnan voi puhdistaa kätevästi kostealla liinalla ja harjalla, jolloin pesämökki pysyy siistin näköisenä, raikkaan tuoksuisena ja käyttöikä on pidempi.

  Halutessaan pesämökin voi valita myös ilman kuvia.

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • kaksiovinen pesämökki pienemmille kaneille

  Kuutiomökki pienille kaneille

  24,90 

  UUSI KUUTIO!

  Kuutiomökkien tuoteperhe on uudistunut. Tuoteperhe on saanut lisää uuden tulokkaan, joka on pienemmille kaneille sopiva kuutiomökki, jonka etu- ja sivuseinän kulkuaukkojen ympärillä on kauniit kuvat.

  Pesämökin voi valita herkullisen porkkanan- tai mansikan kuvalla, tai ilman kuvaa. Kuutiomökki on kevyt, mutta tukeva, joten katolle voi myös loikata istuskelemaan ja se sopii mainiosti myös marsuille ja chinchilloille.

  Katon pintakäsittely vähentää tahrojen tarttumista pintaan ja on helppo puhdistaa kostealla liinalla.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • gerbiilin

  Leikkinurkka hiirille, hamsterille ja gerbiileille

  28,95 

  Oho! Kyllä nyt on kiva leikkinurkka.

  Gerbiilit rakastavat kaivella tunneleita ja touhuilla purujen alla, hiiret taas tykkäävät myös kiipeillä. Tämä leikkinurkka on hyvä paikka niin kaiveluun kuin kiipeilyynkin, kun sen ”upottaa” purujen sekaan. Tämä on pikku lemmikin unelmapaikka, jossa voi toteuttaa lajille tyypillistä käyttäytymistä. Ylin taso toimii hyvin ruokakupin paikkana, jonne välillä voi kiivetä myös huilailemaan. Ruokakuppi pysyy puhtaampana kun se asetetaan ylätasolle.

  Leikkinurkka on valmistettu vahvasta puusta, joten sitä voi huoletta maistella, se asetetaan terraarion kulmaan, pohjaa vasten ja lasiin kiinni, joten omistajakin voi seurailla lasin läpi lemmikin touhuiluja. Se asettuu tukevasti kulmaan, kun se upotetaan puoliksi pohjamateriaaliin, jolloin ylätasanteelta hyppääminenkin on turvallista ja alakerrassa on hyvä tehdä tunneleita purujen seassa.

  Ja mikä parasta, pintakäsittelynä on luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva sävytetty puuvaha, joka hylkii nestettä. Kotipesän voi puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla niin se pysyy siistinä ja näin tuotteen käyttöikä on pidempi.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Keskikokoiselle kanille pesämökki aukaistavalla katolla

  Pesämökki aukaistava katto, keskikokoiset ja pienet kanit

  42,95 

  Kanin poikimispesää etsivälle tämä kaunis ja kestävä suomalainen pesämökki on hyvä ratkaisu!

  Pesämökin katto on saranoitu ja siitä voi hiljaisesti kurkata pesän touhuiluja. Mökissä on yksi pyöreä kulkuaukko, jonka alareunassa on 5cm kynnys, joten pienet poikasetkin pysyvät paremmin pesässä.

  Korkeutta pesämökillä on 26cm joten sinne sopii mainiosti pienet ja keskikokoiset kanit.

  Kaikki Kotipesät valmistetaan käsityönä ja pintakäsitellään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla puuvahalla, joka on lemmikeille, ihmisille ja kasveille turvallinen. Värin pesämökille voi valita kauniin luonnonläheisistä sävyistä tai vaaleanpunaisen, vaaleansinisen tai violetin sävyistä.

  Kotipesistä löytyy pienille kaneille myös hieman pienempi, aukaistavalla katolla varustettu pesämökki (tuotenro 9066)

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Gerbiileille

  Pesämökki kolmella kulkuaukolla

  16,90 

  Laadukkaat puiset Kotipesät® !

  Tämä kaunis ja tukeva Kotipesä toimii niin leikki- kuin lepopaikkanakin. Sen katossa olevasta kulkuaukosta on kiva pujahtaa pesään piiloon. Mökki on vahvaseinäinen, joten se ei sorru vaikka sitä välillä maisteleekin. Oviaukot ovat tilavat, joten pesämökki on sopiva gerbiileille ja isommallekin syyrianhamsterille.  Erilaisia Kotipesiä voi yhdistellä keskenään ja esim. pesämökin oviaukolle voi laittaa vaikka tunnelin, jolloin lemmikki saa hauskan touhuilupaikan.

  Mökin voi valita puuvalmiina ilman pintakäsittelyä tai pintakäsiteltynä kauniin ruskealla tai värittömällä lemmikille turvallisella puuvahalla, joka perustuu luonnon kasviraaka-aineisiin. Mm. pesämökkien katot usein tahriintuvat ajan kanssa, joten puuvahattu pinta on helppo pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi, näin mökki pysyy siistinä ja käyttöikä on pidempi.

  Pesämökin kokoaminen tapahtuu pienillä nauloilla, joita pyritään käyttämään mahdollisimman vähän, jos lemmikki on innokas nakertelemaan pesämökkiä, niin se on hyvä tarkistaa säännöllisesti esille tulevien naulojen varalta.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Pesäpönttö takaovella ja pleksilasilla

  Pesäpönttö

  42,95 

  UUTUUS!

  Kaunis ja käytännöllinen pesäpönttö sopii mm. sokerioraville. Pönttö kiinnitetään häkin ulkopuolelle verkossa olevaa aukkoa vasten, jolloin etuseinän pyöreästä kulkuaukosta on lemmikin helppo pujahtaa pesään.

  Pönttö sopii mm. poikimiskäyttöön. Häkin ulkopuolelta takaovesta voi kurkata pesäpönttöön, sillä takaseinässä on saranoilla aukeava ovi, jonka sisäpuolella on irroitettava kirkas pleksilasi, joka mahdollistaa kurkkaamisen pesään, niin ettei sieltä asukkaat putoa pois.

  Pleksilasi pysyy paikoillaan, kun se ujutetaan sivuseinästä sille tarkoitettuun uraan. Siivoamisen yhteydessä pleksi vedetään pois urasta ja pohjamateriaali voidaan ottaa pois.

  Pesäpönttö on pintakäsitelty ulkopuolelta kauniilla pähkinän ruskealla ja sisäpuolelta värittömällä luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla puuvahalla, joka hylkii vettä ja on hyvä pitää puhtaana pyyhkimällä pinta kostealla liinalla.

   

   

 • Puiset kiipeilytasot deguille

  Pieni kiipeilytasosetti

  63,60 

  UUSI Kotipesät® PIENI KIIPEILYTASOSETTI nyt myös deguille ja rotille!

  Pienempäänkin asumukseen sopiva kiipeilytasosetti tuo virikkeellisen kiipeilypaikan lemmikille. Settiin kuuluu seuraavat tuotteet:  1kpl pieni kiipeilytaso kaarevalla etureunalla(9062), 1kpl pieni kiipeilytaso kulkuaukolla(9064), 1kpl pieni kiipeilytaso 32cm(9063) ja kulkusilta 32cm(9061) + kiinnitystarvikkeet.

  Nämä tasot ovat myös pienemmille chinchilloille mainiot leikkipaikat.

  Ostaessasi tasot settinä, säästät 20%, (yksittäin ostettuna tasojen hinta 79,60)

  Kotipesät® kiipeilytasot valmistetaan mäntypuusta. Puu on huolellisesti kuivattu eikä siitä irtoa pihkaa eikä tuoksuja, se on puhdasta puuta, joten sitä voi huoletta maistella. Puun pinta on lämmin ja luonnollinen valinta pienen lemmikin varpaille.

  Pintakäsittelynä kaikille Kotipesille käytetään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvaa puuvahaa, joka on eläimille, ihmisille ja kasveille vaaraton. Pinta on helppo puhdistaa, siten nämä tuotteet sopivat hyvin myös kesyrotille.

  Tasot tulee kiinnittää häkkiin niin, ettei lemmikki pääse putoamaan korkealta.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kotipesät kiipeilytaso ja riippukeinu yhdessä

  Riippukeinu ja puutaso

  33,95 

  Ihanan pehmeä ja lämmin fleecekankaasta valmistettu Kotipesät®- riippukeinu kutsuu pientä lemmikkiä leikin jälkeen huilaamaan.

  Riippukeinu on kiinnitetty puutasoon, jonka alla suojassa on mukava keinutella ja huilailla. Tason pyöreästä kulkuaukosta on hauska kurkistella ja kiipeillä tasolle ja sieltä takaisin riippukeinuun. Tämä yhdistelmä sopii chinchilloille, rotille, deguille ja vaikka marsuille kun se asetetaan tarpeeksi alas häkissä, ettei marsu pääse putoamaan.

  Yhdistämällä tämän riippukeinun ja puutason muiden Kotipesät® kiipeilytasojen ja pesämökkien kanssa, saat lemmikillesi turvallisen, virikkeellisen ja luonnollisen ympäristön.

  Useat kauniit värit niin puutasoissa kuin riippukeinuissakin tuovat iloa omistajallekin ja niistä voi valita mielesensä väriyhdistelmän.

  Kiinnitys: tason alapuolen kulmiin kierretään ruuvikoukut, riippukeinun kulmissa oleviin purjerenkaisiin pujotetaan kuhunkin jousihaka(pakkauksessa mukana 4kpl) jotka myös pujotetaan tasossa oleviin ruuvikoukkujen lenkkeihin, näin keinu pysyy turvallisesti tasossa kiinni, eikä pääse putoamaan.

  Jos tuote rikkoontuu, se on poistettava käytöstä heti.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • tunneli marsulle ja chinchillalle

  Tunneli 36cm

  16,90 

  Suora tunneli, josta sopivat kulkemaan niin marsut, chinchillat, rotat, degut sekä hamsterit ja gerbiilit.

  Marsut rakastavat myös piilopaikkoja, joten tämä tunneli on hauska virike myös marsuille ja sen voi asettaa esim pesämökkien oviaukoille tuomaan mukavaa vaihtelua pesään kulkemiseen.

  Gerbiilit ja hamsterit taas tykkäävät kaivella ja liikkua myös purujen seassa. Tunnelin voikin peittää purujen sekaan, joten “maan alle” saa kivan salaisen käytävän.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • suora tunneli chinchillan

  Tunneli häkkiin tai terraarioon

  24,95 

  Tässäpä on hyvä piilopaikka! Tunneli toimii myös kiipeilytasojen kanssa yhdisteltynä verrattomana leikkipaikkana, toisesta päädystä sisälle ja toisesta pihalle. Tunneleita voi yhdistellä esim. häkin kattoon ja lattialle, niin lemmikki saa virikkeellisen ympäristön jossa riittää piilopaikkoja ja tasoja kiipeilyyn.

  Tukeva tunneli on helppo kiinnittää ja sieltä chinchillojen, rottien tai degujen on hauska kurkistella alas.

  Marsut rakastavat myös piilopaikkoja, joten tämä tunneli on hauska virike myös marsuille lattiatasolla.

  Gerbiilit ja hamsterit taas tykkäävät kaivella ja liikkua myös purujen seassa. Tunnelin voikin peittää purujen sekaan, joten ”maan alle” saa kivan salaisen käytävän.

  Tunneli on valmistettu huolellisesti kuivatusta mäntylevystä, eikä siitä irtoa pihkaa eikä tuoksuja.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Marsuille ja chinchilloille mainio leikki- ja turvapaikka

  UUSI TILAVAMPI kaksikerroksinen pesämökki

  44,90 

  Kaksikerroksinen pesämökki ON NYT ENTISTÄ TILAVAMPI!

  Myös LEVEÄMPI KULKUSILTA pienillä reunoilla, luo turvallisuuden tunnetta yläkertaan kiipeämiseen mm. marsuille, jotka eivät ole hurjia kiipeilymestareita. Mökki on 5cm entistä pidempi ja 3cm leveämpi, joten asumismukavuutta on tullut hyvin lisää useammallekin lemmikille.

  Kaksi kerrosta takaavat sopuisan yhteiselon kavereiden kesken, sillä kulkuaukkoja mökissä on 4kpl. Kummassakin kerroksessa on pääovi ja pyöreä kulkuaukko. Yläkertaan pääsee kiipeämään leveitä reunallisia kulkusiltoja pitkin, jotka asetetaan paikoilleen kiinnityskoukkujen avulla.

  Asettamalla oviaukoille erilliset tunnelit, saa pesämökistä hauskan leikki- ja piilopaikan (tunnelit myydään erikseen, ne löydät täältä)

  Mökki on sopiva chinchilloille, marsuille, rotille ja deguille, myös pienimmät kanit voivat sopia täällä touhuilemaan(huomioi kerroskorkeus 15cm).

  Yläkerran lattia on myös vahattu, joten tahrat on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.