Pesämökki kolmella kulkuaukolla

16,90 

Laadukkaat Kotipesät® suomalaisesta puusta!

Tämä kaunis ja tukeva Kotipesä toimii niin leikki- kuin lepopaikkanakin. Sen katossa olevasta kulkuaukosta on kiva pujahtaa pesään piiloon. Mökki on vahvaseinäinen, joten se ei sorru vaikka sitä välillä maisteleekin. Oviaukot ovat tilavat, joten pesämökki on sopiva gerbiileille ja isommallekin syyrianhamsterille.  Erilaisia Kotipesiä voi yhdistellä keskenään ja esim. pesämökin oviaukolle voi laittaa vaikka tunnelin, jolloin lemmikki saa hauskan touhuilupaikan.

Mökin voi valita puuvalmiina ilman pintakäsittelyä tai pintakäsiteltynä kauniin ruskealla lemmikille turvallisella puuvahalla, joka perustuu luonnon kasviraaka-aineisiin. Mm. pesämökkien katot usein tahriintuvat ajan kanssa, joten puuvahattu pinta on helppo pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi, näin mökki pysyy siistinä ja käyttöikä on pidempi.

Pesämökin kokoaminen tapahtuu pienillä nauloilla, joita pyritään käyttämään mahdollisimman vähän, jos lemmikki on innokas nakertelemaan pesämökkiä, niin se on hyvä tarkistaa säännöllisesti esille tulevien naulojen varalta.

 

 

 

Kuvaus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää normin EN 71.3 (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea pähkinä tai puuvalmis ilman pintakäsittelyä

Mitat: sisämitat: pituus 15cm,  leveys 15,5cm, korkeus 10cm, 2kpl kulkuaukkoja, 8,5 x 6,5 cm, katossa pyöreä kulkuaukko halk. 6,5cm

Valmistusmaa: Suomi

Toimitusaika: Paketti lähtee Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 5-6 päivän kuluessa tilauksesta

Kotipesät uutiskirje.

10% ALENNUS TILAUKSESTASI!

TILAA UUTISKIRJEEMME - SAAT 10% ALEKOODIN SEURAAVAA TILAUSTASI VARTEN!

Emme spämmää emmekä luovuta osoitettasi muille! Lue lisää tietosuojaselosteestamme.