Näytetään tulokset 1–16 / 23

 • Syyrianhamsterin/gerbiilin pesämökki kahdella huoneella

  Hamsterin/gerbiilin kaksiosainen pesämökki

  19,95 

  Kaksi huonetta saman katon alla!  Tämä kotipesä soveltuu perheasunnoksi tai sinkulle kaksioksi, oviaukkojakin löytyy useampia. Kiinteässä väliseinässä on myös kulkuaukko, josta voi kurkistaa mitä toiseen huoneeseen kuuluu.

  Pesämökki on sopiva syyrianhamsterille, joka voi pitää toisen huoneen vaikka ruokavarastona, sekä gerbiileille ja hiirille, sillä mökissä on tilaa useammankin asustella. Seinät ovat vahvaa suomalaista koivuvaneria, joten ne eivät pienistä pureskeluista säikähdä.

 • Juoksusilta 30 cm gerbiilille

  Juoksusilta 30 cm

  9,90 

  Juoksusilta sopii hiirelle, gerbiilille, hamsterille, marsulle ja rotalle. Jos omat jalat eivät yllä, niin näiden avulla kipaisee vaikka mökin katolle.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kolmion muotoinen pesä mökki hiirille ja kääpiöhamstereille

  Juustomökki kolmio

  18,50 

  Asiakkaidemme toiveesta!

  Hauskat juuston muotoiset ja -väriset pesämökit ovat palanneet valikoimaan. Hiirille, kääpiöhamstereille ja pienemmille gerbiileille sopiva pesämökki on vahvaseinäinen, eikä säikähdä pieniä hampaita.

  Kolmion muotoisessa ”juustossa” on kolme kulkuaukkoa, yksi pääovi ja kaksi pyöreää kulkuaukkoa, joten niistä on kiva kurkistella ulos. Ja onhan se hienoa, jos saa asustella juuston sisällä.

  Jos haluat yhdistellä lemmikillesi erilaiset juustomökit, käy kurkkaamassa myös suorakulmainen juusto täältä 

  Kaikki Kotipesät pintakäsitellään lemmikille turvallisella luonnon vahoihin ja -öljyihin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti nesteitä ja on helppo pitää puhtaana.

   

 • Juuston muotoinen pesämökki hiirille ja kääpiöhamstereille

  Juustomökki suorakaide

  18,50 

  Asiakkaidemme toivomuksesta!

  Juustomökit ovat palanneet valikoimaan! Kaunis ja kestävä suorakulmainen juuston muotoinen pesämökki on hauska leikki- ja levähdyspaikka hiirille, kääpiöhamstereille ja pienemmille gerbiileille.

  Kukapa ei haluaisi asustella juuston sisällä, josta saa kurkistella kolmesta kulkuaukosta ulos. Vahvaseinäinen pesämökki ei pienistä hampaista säikähdä.

  Kaikki Kotipesät pintakäsitellään lemmikille turvallisella luonnon vahoihin ja -öljyihin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti nesteitä ja on helppo pitää puhtaana.

 • kahden pesämökin setti

  Kahden pesämökin setti

  17,95 

  KAKSI PESÄMÖKKIÄ YHDESSÄ PAKETISSA ja lemmikkisi on onnellinen!

  Syyrianhamsterille pesämökki ja ruokavarasto, tai gerbiili- ja hiirikaveruksille ikiomat mökit. Kummassakin pesämökissä on kaksi kulkuaukkoa joten kulku porukan kesken on sujuvaa. Toinen mökeistä on hieman pienempi, joten mökit toimitetaan sisäkkäin.

  Värinä mökeissä on uusi väri, kaunis tumma tammi, joka sopii hyvin luonnonläheiseen sisustustyyliin.

 • Kiipeilynurkka hamstereille, gerbiileille ja hiirille

  Kiipeilynurkka

  18,90 

  Kiipeily- ja touhuilunurkka aktivoi lemmikkiäsi tutkimaan ja liikkumaan! Kiipeilynurkka sopii hamsterille, gerbiilille ja hiirelle.

  Kiipeilynurkan saa aseteltua häkin tai terraarion kulmaan, jolloin se ei vie juurikaan tilaa muulta liikkumiselta.

  Kolme värillistä tasoa on kiinteästi seinässä. Ylimmässä ja alimmassa tasossa on kulkuaukot. Tässä nurkassa kiipeillessä ja keikkuessa lemmikin lihaksetkin vahvistuvat.

 • virikkeellinen Kotipesät kiipeilyteline

  Kiipeilyteline/tunneli hiirille, gerbiileille ja hamsterille

  26,95 

  Kiipeily ja kaivaminen on pienen hamsterin, hiiren ja gerbiilin työtä, joten lemmikki tarvitsee virikkeellisen ympäristön myös terraariossa.

  Kotipesät® kiipeilyteline/tunneli on paikka jossa aika vierähtää. Se antaa pikku lemmikille paljon virikettä ja lihaksille työtä. Sen tunneliin voi kaivautua piiloon tai kiivetä kiinteää kulkusiltaa pitkin ylätasanteelle, josta on kiva tarkkailla ympäristöä ja telineen 5 kulkuaukkoa tuo leikkimiseen ja touhuilemiseen hauskuutta.

  Teline asetetaan terraarion lasia vasten, jolloin lasin läpi voi seurailla lemmikin touhuilua tunnelissa ja ylätasanteella. Sen voi mm. peittää puoliksi pohjamateriaaliin alle, jolloin lemmikki voi kaivautua purujen alle tunneliin touhuilemaan ja välillä voi kipaista kulkusiltaa pitkin ylätasanteelle huilaamaan. Kulkuaukot päätyseinissä, tunnelin etuseinässä ja päällä tekevät kaivamisesta turvallista, kun aina löytyy reitti ulos.

  Kiipeilyteline on tukeva ja kestävä. Sitä voi huoletta maistella, sillä se on valmistettu vahvasta puusta, myös pintakäsittely on lemmikille turvallinen, luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva puuvaha.

  Aseta teline terraarion pohjaa vasten niin, ettei alle jää puruja, jolloin se asettuu hyvin lasia vasten. Tämä tuote kasataan pienillä nauloilla, joita pyritään käyttämään aina Kotipesien kokoamisessa mahdollisimman vähän.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Taso irroitettavilla jaloilla

  Kotipesät® tasot irroitettavilla jaloilla

  23,90 45,00 

  Häviääkö gerbiilisi ruokakuppi purujen sekaan, entä mihin kylpyastian tai juoksupyörän voi terraariossa laittaa? Vai kaipaatko chinchillallesi tasoa, jonka päältä on kiva hypätä häkin ylemmille tasoille?

  Ratkaisu tähän löytyy Kotipesät® tasoista. Taso on tukeva ja kestävä, joten se sopii myös kaneille, sen alla on kiva olla suojassa ja päältä näkee kauas. Helpon puhdistettavuuden ansiosta ne ovat mainio ratkaisu myös rotan asumukseen.

  Näitä tasoja voi käyttää myös yhdessä, jolloin matalampi taso toimii esim. askelmana ylemmälle tasolle. Tasot setti sisältää yhden kumpaakin tasoa.

  Marsulle kiipeäminen on turvallisempaa, jos tasoon kiinnitetään reunoilla varustettu kulkusilta(kulkusilta myydään erikseen, katso kulkusilta häkkiin/terraarioon).

  Pintakäsittely on turvallinen ja helposti puhdistettava, luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuva puuvaha, joka hylkii nestettä. Väreinä ovat kauniit maanläheiset sävyt. Tasot eivät sisällä yhtään naulaa eikä teräviä ruuveja, joten sitä voi huoletta nakerrella.

  Tasot toimitetaan osina ja kokoaminen vie vain hetken.  Jalkojen kiinnitys on uudistunut ja ne ruuvataan tason päältä ruuveilla jalkoihin, joissa on valmiina vastakierre (pakkauksessa avain mukana). Näin jalat pysyvät erittäin tukevasti paikoillaan ja ne voi halutessaan irroittaa säilytystä varten.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • kulkusilta kaiteilla terraarioon tai häkkiin

  Kulkusilta häkkiin/ terraarioon

  17,90 19,90 

  Nyt kiipeily on siirtynyt aivan uudelle tasolle!

  Lemmikille kiipeäminen on luonnollista, vaikka kovin korkealle ei haluaisikaan. Siihen tarkoitukseen puusta valmistettu kulkusilta on luonnollinen ja turvallinen valinta. Kulkusillan voi kiinnittää pesämökin reunaan, kiipeilytasoon häkissä tai tasoon terraariossa. Pienelle tai aralle lemmikille kaiteilla varustettu kulkusilta tuo turvaa kiipeämiseen.

  Pakkauksessa on mukana kiinnityskoukut, jotka kiinnitetään siltaan sekä kiinnityslenkit, jotka kiinnitetään vastakappaleeseen, esim. kiipeilytasoon tai mökin kattoon ym.

  Silta on valmistettu puhtaasta puusta, joten se on luonnollinen ja ekologinen valinta lemmikin asumukseen. Silta on pintakäsitelty luonnon vahoihin ja -kasviöljyihin perustuvalla puuvahalla, joka ei muodosta pintaan kalvoa ja näin puu pystyy hengittämään ja se on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Väreinä ovat kauniit luonnonläheiset värit, poppeli, mänty, pähkinä ja tumma tammi.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Pesämökki kuutio syyrianhamsterit

  Kuutiomökki hiiret, gerbiilit ja hamsterit

  14,95 

  UUDISTUNUT KUUTIO!

  Kuutiomökkien tuoteperhe on uudistunut ja tämäkin pienten jyrsijöiden kuutio on saanut uudet herkulliset mansikan tai porkkanan kuvat kehystämään kumpaakin pyöreää oviaukkoa.

  Hauska kuutiomökki sopii syyrianhamsterille, hiirille ja gerbiileille ja myös kääpiöhamstereille ja kahden oviaukon ansiosta elo on sopuisaa isommassakin laumassa.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kotipesät lahjakortti

  Lahjakortti

  20,00 100,00 

  Ilahduta ystävääsi lahjakortilla!

  Lahjakortti on mainio lahjaidea. Näin lahjakortin saaja voi itse valita lemmikilleen mieluisan ja sopivan tuotteen.

  Lahjakortin voit tilata oman tilauksesi yhteydessä, jolloin lahjakortti toimitetaan pakettisi mukana.

  Vaihtoehtoisesti voimme lähettää lahjakortin kirjeenä suoraan lahjakortin saajan osoitteeseen. Jos haluat muistaa ystävääsi viestillä, voit kirjoittaa sen tilauksen lisätietokenttään, niin välitämme viestisi lahjakortin mukana.

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • gerbiilin

  Leikkinurkka hiirille, hamsterille ja gerbiileille

  28,95 

  Oho! Kyllä nyt on kiva leikkinurkka.

  Gerbiilit rakastavat kaivella tunneleita ja touhuilla purujen alla, hiiret taas tykkäävät myös kiipeillä. Tämä leikkinurkka on hyvä paikka niin kaiveluun kuin kiipeilyynkin, kun sen ”upottaa” purujen sekaan. Tämä on pikku lemmikin unelmapaikka, jossa voi toteuttaa lajille tyypillistä käyttäytymistä. Ylin taso toimii hyvin ruokakupin paikkana, jonne välillä voi kiivetä myös huilailemaan. Ruokakuppi pysyy puhtaampana kun se asetetaan ylätasolle.

  Leikkinurkka on valmistettu vahvasta puusta, joten sitä voi huoletta maistella, se asetetaan terraarion kulmaan, pohjaa vasten ja lasiin kiinni, joten omistajakin voi seurailla lasin läpi lemmikin touhuiluja. Se asettuu tukevasti kulmaan, kun se upotetaan puoliksi pohjamateriaaliin, jolloin ylätasanteelta hyppääminenkin on turvallista ja alakerrassa on hyvä tehdä tunneleita purujen seassa.

  Ja mikä parasta, pintakäsittelynä on luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva sävytetty puuvaha, joka hylkii nestettä. Kotipesän voi puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla niin se pysyy siistinä ja näin tuotteen käyttöikä on pidempi.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • naulaton pesämökki gerbiileille

  Naulaton pesämökki

  25,90 

  Kaunis koivun värinen, kestävä pesämökki hiirille, gerbiileille ja syyrianhamstereille. Naulaton pesämökki on kahdella kulkuaukolla varustettu ja siten se mahdollistaa isommankin lauman sopuisan yhteiselon.

  Katto on pintakäsitelty puuvahalla kumminkin puolin, joten se on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla.

  Mökki toimitetaan osina ja se on helppo kasata, siihen ei tarvitse nauloja eikä ruuveja. Osat asetetaan toistensa uriin, joten tukeva pesämökki on hetkessä valmis.  Kulkuaukkojen paikan voi itse valita, etuseinän voi kääntää niin, että oviaukko on vasemmassa tai oikeassa reunassa ja myös oviaukollisen päätyseinän voi halutessaan asettaa joko vasempaan tai oikeaan päätyyn.

  Vahvaseinäinen pesämökki kestää kovempaakin käyttöä ja katolla on hyvä pitää vaikka ruokakuppia tai herkkupaloja, eivätkä ne pääse heti putoilemaan katon reunojen ansiosta.

  Katolle kulkua helpottamaan voi laittaa kulkusillan, joka asetetaan katon reunaan kahdella kiinnityskoukulla, näin pienimmätkin pääsevät ihailemaan ympäristöä korkeammalta.

  Naulattomat pesämökit ovat mainio valinta lemmikille, joka on innokas nakertelemaan pesämökkiä.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Gerbiileille

  Pesämökki kolmella kulkuaukolla

  16,90 

  Laadukkaat puiset Kotipesät® !

  Tämä kaunis ja tukeva Kotipesä toimii niin leikki- kuin lepopaikkanakin. Sen katossa olevasta kulkuaukosta on kiva pujahtaa pesään piiloon. Mökki on vahvaseinäinen, joten se ei sorru vaikka sitä välillä maisteleekin. Oviaukot ovat tilavat, joten pesämökki on sopiva gerbiileille ja isommallekin syyrianhamsterille.  Erilaisia Kotipesiä voi yhdistellä keskenään ja esim. pesämökin oviaukolle voi laittaa vaikka tunnelin, jolloin lemmikki saa hauskan touhuilupaikan.

  Mökin voi valita puuvalmiina ilman pintakäsittelyä tai pintakäsiteltynä kauniin ruskealla tai värittömällä lemmikille turvallisella puuvahalla, joka perustuu luonnon kasviraaka-aineisiin. Mm. pesämökkien katot usein tahriintuvat ajan kanssa, joten puuvahattu pinta on helppo pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi, näin mökki pysyy siistinä ja käyttöikä on pidempi.

  Pesämökin kokoaminen tapahtuu pienillä nauloilla, joita pyritään käyttämään mahdollisimman vähän, jos lemmikki on innokas nakertelemaan pesämökkiä, niin se on hyvä tarkistaa säännöllisesti esille tulevien naulojen varalta.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Perinteinen tupa hamsterille hiirille ja gerbiileille

  Pikkutupa

  28,95 

  Kodikas, kestävä tupa tuo palan luontoa lemmikin asumukseen. Väreinä kauniit maanläheiset värit. Tupa on tilava ja se on varustettu kahdella isolla kulkuaukolla, joten ruuhkaisempikin liikenne mökkiin ja sieltä ulos on joustavaa.

  Tupa on valmistettu huolellisesti kuivatusta mäntylevystä, eikä siitä irtoa pihkaa eikä voimakkaita tuoksuja.

  Tämä pesämökki on luonnollinen valinta syyrianhamsterille, kääpiöhamsterille, hiirille ja gerbiileille.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Tunneli rotalle. Hauska puuhapaikka turvallisista materiaaleista

  Puuhatunneli 34cm

  15,90 

  Tunnelin päässä näkyy valoa! Ja niin näkyy myös viidessä kulkuaukossa.

  Tämä hauska puuhatunneli tarjoaa useita reittejä, ja tunneleita yhdistelemällä saat rotallesi tai hamsterillesi vaikka minkämoisen temppuradan!

  Virikkeellinen tunneli sopii myös gerbiileille, hiirille ja kääpiöhamstereille ja sen voi piilottaa pohjamateriaalin alle terraarion lasia vasten, jolloin ulkopuolelta on kiva katsella lemmikin touhuiluja tunnelissa.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Hiiren, gerbiilin ja kääpiöhamsterin mökit

Ihanat, värikkäät, kääpiöhamsterin, hiiren ja pienempien gerbiilien pesämökit ja leikkipaikat! Suomalainen koivuvaneri ja mäntylevy ovat kestävä materiaali lemmikkisi pesämökeille ja leikkipaikoille. Luonnon raaka-aineisiin perustuva, lemmikille turvallinen pintakäsittely suojaa Kotipesää ja pidentää sen käyttöikää.