Kotipesät® tasot irroitettavilla jaloilla

23,90 45,00 

(1 tuotearvio)

Häviääkö gerbiilisi ruokakuppi purujen sekaan, entä mihin kylpyastian tai juoksupyörän voi terraariossa laittaa? Vai kaipaatko chinchillallesi tasoa, jonka päältä on kiva hypätä häkin ylemmille tasoille?

Ratkaisu tähän löytyy uusista Kotipesät® tasoista. Taso on tukeva ja kestävä, joten se sopii myös kaneille, sen alla on kiva olla suojassa ja päältä näkee kauas. Helpon puhdistettavuuden ansiosta ne ovat mainio ratkaisu myös rotan asumukseen.

Näitä tasoja voi käyttää myös yhdessä, jolloin matalampi taso toimii esim. askelmana ylemmälle tasolle. Tasot setti sisältää yhden kumpaakin tasoa.

Marsulle kiipeäminen on turvallisempaa, jos tasoon kiinnitetään reunoilla varustettu kulkusilta(kulkusilta myydään erikseen, katso kulkusilta häkkiin/terraarioon).

Pintakäsittely on turvallinen ja helposti puhdistettava, luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuva puuvaha, joka hylkii nestettä. Väreinä ovat kauniit maanläheiset sävyt. Tasot eivät sisällä yhtään naulaa eikä teräviä ruuveja, joten sitä voi huoletta nakerrella.

Tasot toimitetaan osina ja kokoaminen vie vain hetken.  Jalkojen kiinnitys on uudistunut ja ne ruuvataan tason päältä ruuveilla jalkoihin, joissa on valmiina vastakierre (pakkauksessa avain mukana). Näin jalat pysyvät erittäin tukevasti paikoillaan ja ne voi halutessaan irroittaa säilytystä varten.

Tuotetunnus (SKU): 9052 Osastot: , , , , , , , , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää leluille asetetun turvallisuusnormin.

Värit: pähkinä, poppeli, mänty, tumma tammi, väritön

Mitat: isompi taso, pituus 40cm, leveys 30cm, irroitettavien jalkojen korkeus 18cm, kokonaiskorkeus tason kanssa 19,5cm

pienempi taso, pituus 40cm, leveys 20cm, irroitettavien jalkojen korkeus 12cm, kokonaiskorkeus tason kanssa 13,5cm

Pakkaus sisältää tason ja 4kpl jalkoja, 4kpl ruuveja, kuusiokoloavain

Tasot setti: sisältää 1kpl pieni taso ja 1kpl iso taso, ruuvit ja kuusiokoloavain

Kuvan kulkusilta ei kuulu toimitukseen, se myydään erikseen.

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 40 × 30 × 19,5 cm
väri

poppeli, pähkinä, tumma tammi, mänty, väritön

mitat

tasosetti (sis.pieni ja iso taso), taso korkeus 13,5cm, taso korkeus 19,5cm

1 arvio tuotteelle Kotipesät® tasot irroitettavilla jaloilla

  1. Siltsuka (varmistettu kirjoittaja)

    Erinomaiset tasot, isompi meni marsuille ja pienempi meni kääpiöhamsterin terraan tasoksi jossa on juomateline ja juoksupyörä. Molemmat ovat aivan jatkuvassa käytössä ja ovat kestäneet super hyvin, tyylikkäät ja helppo pitää puhtaana ja siistin näköisinä. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top