Taso terraarioon/häkkiin

22,90 44,00 

Varasto loppu

Häviääkö gerbiilisi ruokakuppi purujen sekaan, entä mihin kylpyastian tai juoksupyörän voi terraariossa laittaa? Vai kaipaatko chinchillallesi tasoa, jonka päältä on kiva hypätä häkin ylemmille tasoille?

Ratkaisu tähän löytyy uusista Kotipesät® tasoista. Taso on tukeva ja kestävä, joten se sopii myös kaneille. Helpon puhdistettavuuden ansiosta ne ovat mainio ratkaisu myös rotan asumukseen.

Näitä tasoja voi käyttää myös yhdessä, jolloin matalampi taso toimii esim. askelmana ylemmälle tasolle. Tasot setti sisältää yhden kumpaakin tasoa.

Marsuille korkeammalle tasolle kiipeäminen on turvallisemman tuntuista, jos tasoon kiinnitetään laidoilla varustettu kulkusilta(kulkusilta myydään erikseen, katso kulkusilta häkkiin/terraarioon).

Lemmikki saa ihanan rentouttavan oleskelupaikan, kun tason päälle asetetaan Kotipesän pehmeä makuualunen. Tasojen alla on myös hauska piilopaikka.

Pintakäsittely on turvallinen ja helposti puhdistettava, luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuva puuvaha jossa väreinä ovat kauniit maanläheiset sävyt.

Tasot toimitetaan osina ja kokoaminen vie vain hetken, sillä jalkojen toisessa päässä olevat puutapit asetetaan tasossa oleviin reikiin painamalla tasaisesti ja hieman edestakaisin kiertämällä paikoilleen niin, että jalka asettuu tiiviisti tasoon kiinni, jolloin siitä tulee tukeva. Jalkoja ei suositella irroitettavaksi asennuksen jälkeen.

Kun taso laitetaan terraarioon tai häkkiin niin se asetetaan pohjaa vasten siten, ettei jalkojen alle ei jää purua tai muuta pohjamateriaalia, tällöin se ei keiku.

Tuotetunnus (SKU): 9052 Osastot: , , , , , , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää leluille asetetun turvallisuusnormin.

Värit: ruskea pähkinä, ruskea mänty, ruskea tumma tammi, poppelin harmaa

Mitat: isompi taso, pituus 40cm, leveys 30cm, irroitettavien jalkojen korkeus 18cm, kokonaiskorkeus tason kanssa 19,5cm

pienempi taso, pituus 40cm, leveys 20cm, irroitettavien jalkojen korkeus 12cm, kokonaiskorkeus tason kanssa 13,5cm

Pakkaus sisältää tason ja 4kpl jalkoja, jotka kiinnitetään jaloissa kiinteästi olevin puutappien avulla tasossa oleviin reikiin, johon ne asettuvat tiiviisti.

Tasot setti: sisältää 1kpl pieni taso ja 1kpl iso taso

Kuvan kulkusilta ei kuulu toimitukseen, se myydään erikseen.

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 40 × 30 × 19.5 cm
väri

Harmaa (poppeli, ruskea (mänty), ruskea (pähkinä), ruskea (tumma tammi)

mitat

taso korkeus 13,5cm, taso korkeus 19,5cm, tasot setti(pieni ja iso)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taso terraarioon/häkkiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top