Taso terraarioon/häkkiin

26,90 

Häviääkö ruokakuppi purujen sekaan, entä mihin kylpyastian tai juoksupyörän voi terraariossa laittaa? Vai kaipaatko chinchillallesi tasoa, jonka päältä on kiva hypätä häkin ylemmille tasoille?

Ratkaisu tähän löytyy uudesta Kotipesät® tasosta. Se on tukeva ja kestävä, joten se sopii myös deguille, rotille, marsuille, chinchilloille ja kaneille.

Pienille lemmikeille, kuten hiiret, gerbiilit ja hamsterit, jotka eivät ylety hyppäämään tasolle, voi tilata erikseen kulkusillan, joka kiinnitetään pienillä kiinnityskoukuilla tasoon, sitä pitkin on helppo kipaista tasolle. Myös runsas pohjamateriaalin määrä lähelle tason reunaa helpottaa tasolle kiipeämistä, jos kulkusiltaa ei ole. Marsuille kiipeäminen on turvallisemman tuntuista, kun tasoon kiinnitetään kaiteilla varustettu kulkusilta(kulkusilta myydään erikseen, katso kulkusilta häkkiin/terraarioon).

Lemmikki saa ihanan rentouttavan oleskelupaikan, kun tason päälle asetetaan Kotipesän pehmeä makuualunen. Tason alla on myös hauska piilopaikka.

Pintakäsittely on turvallinen ja helposti puhdistettava, luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuva puuvaha jossa väreinä ovat kauniit maanläheiset sävyt.

Taso toimitetaan osina ja pakkauksessa mukana ovat taso ja neljä jalkaa. Kokoaminen vie vain hetken, sillä jalkojen toisessa päässä on puutapit jotka asetetaan tasossa oleviin reikiin painamalla tasaisesti ja hieman edestakaisin kiertämällä paikoilleen niin, että jalka asettuu tiiviisti tasoon kiinni, jolloin siitä tulee tukeva. Jalkoja ei suositella irroitettavaksi asennuksen jälkeen.

Taso asetetaan terraarion tai häkin pohjaa vasten, jolloin jalkojen alle ei jää purua tai muuta pohjamateriaalia, tällöin taso pysyy tukevasti pystyssä.

Tuotetunnus (SKU): 9052 Osastot: , , , , , , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tuotetiedot ja toimitus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää leluille asetetun turvallisuusnormin.

Värit: ruskea pähkinä, ruskea mänty, ruskea tumma tammi, poppelin harmaa

Mitat: pituus 40cm, leveys 30cm, irroitettavien jalkojen korkeus 18cm, kokonaiskorkeus tason kanssa 19,5cm

Pakkaus sisältää tason ja 4kpl jalkoja, jotka kiinnitetään jaloissa kiinteästi olevin puutappien avulla tasossa oleviin reikiin, johon ne asettuvat tiiviisti.

Kulkusilta ei kuulu pakkaukseen, se myydään erikseen.

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 40 × 30 × 19.5 cm
väri

Harmaa (poppeli, ruskea (mänty), ruskea (pähkinä), ruskea (tumma tammi)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taso terraarioon/häkkiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top