Naulaton pesämökki

25,90 

Kulkusilta toimitetaan mökin mukana.Kaunis koivun värinen, kestävä pesämökki hiirille, gerbiileille ja syyrianhamstereille. Naulaton pesämökki on kahdella kulkuaukolla varustettu ja siten se mahdollistaa isommankin lauman sopuisan yhteiselon.

Seinät ja katto on pintakäsitelty puuvahalla kumminkin puolin, joten mökki on myös sisäpuolelta helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Pintakäsittelyn ansiosta pesämökin käyttöikä on pidempi.

Mökki toimitetaan osina ja se on helppo kasata, siihen ei tarvitse nauloja eikä ruuveja. Osat asetetaan toistensa uriin, joten tukeva pesämökki on hetkessä valmis.  Kulkuaukkojen paikan voi itse valita, etuseinän voi kääntää niin, että oviaukko on vasemmassa tai oikeassa reunassa ja myös oviaukollisen päätyseinän voi halutessaan asettaa joko vasempaan tai oikeaan päätyyn.

Vahvaseinäinen pesämökki kestää kovempaakin käyttöä ja katolla on hyvä pitää vaikka ruokakuppia tai herkkupaloja, eivätkä ne pääse heti putoilemaan katon reunojen ansiosta.

Katolle kulkua helpottamaan voi laittaa kulkusillan, joka asetetaan katon reunaan kahdella kiinnityskoukulla, näin pienimmätkin pääsevät ihailemaan ympäristöä korkeammalta.

HUOM!  Tämän naulattoman mökin tilaajalle  KULKUSILTA KAUPAN PÄÄLLE toukokuun ajan! Silta on 30cm pitkä ja 10cm leveä tumman tammen värinen, mukana kaksi avokoukkua, joilla sillan saa asetettua mökin seinän päälle. (arvo verkkokaupassa 9,90€)

 

 

 

Kuvaus

Materiaali: 9 mm suomalainen koivuvaneri.

Värit: katto väritön tai ruskea(tumma tammi) puuvaha, seinät käsitelty sisältä ja päältä värittömällä puuvahalla. Pintakäsittely on lemmikille turvallinen luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva puuvaha, joka täyttää lasten leluille asetetun turvallisuusnormin kaikkien värien osalta.

Mitat: sisämitat: talon pituus 21cm, leveys 15cm, korkeus 12,5cm.  Kulkuaukot 2 kpl, 7cm x 7cm. Ulkomitat: pituus 26cm, leveys 20cm, korkeus 15cm

Valmistusmaa: Suomi

Mökki toimitetaan osina, toimitukseen kuuluu, katto, päätyseinät 2kpl, joista toisessa kulkuaukko ja etu- ja takaseinät 2kpl, joista toisessa kulkuaukko.

Lisätiedot

Mitat 21 × 15 × 12.5 cm
väri

seinät väritön vaha, katto tumma tammi, seinät väritön vaha, katto väritön vaha

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naulaton pesämökki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top