Rotta-/ hamsterimökki

16,50 

(2 tuotearviota)

Siisti ja simppeli mökki sopii rotalle, sekä isommalle hamsterille. Ison oviaukon ja toisessa päädyssä olevan pyöreän kulkuaukon ansiosta mökissä voi asustella vaikka useampi rotta, ilman suurempaa eripuraa. Mökki on tukevarakenteinen ja tasakattoinen, joten katollekin saa kiivetä!

Tämäkin mökki on valmistettu Suomessa kotimaisesta vanerista, joka on käsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla ja on lemmikille vaaraton!

Kuvaus

Materiaali: 6mm suomalainen koivuvaneri

Värit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi,vaal.sin ja vaal.pun, (katto ruskea); sekä kelo, terva, mänty, pähkinä (katto mökin värinen).

Pintakäsittely: Eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha

Mitat: (mitat ovat sisämittoja) korkeus 14,8cm, leveys 16,5 cm ja pituus 26 cm. Oviaukko n. 11 cm x 7,6 cm. Kulkuaukko Ø 7,6 cm.

Valmistusmaa: Suomi

 

Lisätiedot

Mitat 26 × 16.5 × 14.8 cm
Väri

Sininen (katto ruskea), Punainen (katto ruskea), Keltainen (katto ruskea), Vihreä (katto ruskea), Violetti (katto ruskea), Oranssi (katto ruskea), Vaaleanpunainen(katto ruskea), Vaaleansininen(katto ruskea), Kelo (katto mökin värinen), Terva (katto mökin värinen), Mänty (katto mökin värinen), Pähkinä (katto mökin värinen)

2 arviota tuotteelle Rotta-/ hamsterimökki

  1. Milla Kemppainen

    Kaunis ja simppeli mökki, sopii oikeastaan mihin vaan! Tuote on laadukas, sekä omistaja että rottalauma tykkää 😁

  2. Tea Pirttikoski (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä saapui juuri tänään, kun hamsterini tarvitsee lisää tilaa ja suuremman mökin. Aivan ihanan näköinen ja tilava 😍 värinä kelo ja sinne se menee teidän puuhatunnelinne kanssa asumukseen pian testiin. 🥰 juuri se mitä etsin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go to Top