Leikkinurkka hiirille, hamsterille ja gerbiileille

Leikkinurkka hiirille, hamsterille ja gerbiileille

27,95 

Oho! Kyllä nyt on kiva leikkinurkka.

Gerbiilit rakastavat kaivella tunneleita ja touhuilla purujen alla, hiiret taas tykkäävät myös kiipeillä. Tämä leikkinurkka on hyvä paikka niin kaiveluun kuin kiipeilyynkin, kun sen ”upottaa” purujen sekaan. Tämä on pikku lemmikin unelmapaikka, jossa voi toteuttaa lajille tyypillistä käyttäytymistä. Ylin taso toimii hyvin ruokakupin paikkana, jonne välillä voi kiivetä myös huilailemaan. Ruokakuppi pysyy puhtaampana kun se asetetaan ylätasolle.

Leikkinurkka on valmistettu vahvasta suomalaisesta puusta, joten sitä voi huoletta maistella, se asetetaan terraarion kulmaan, pohjaa vasten ja lasiin kiinni, joten omistajakin voi seurailla lasin läpi lemmikin touhuiluja. Se asettuu tukevasti kulmaan, kun se upotetaan puoliksi pohjamateriaaliin, jolloin ylätasanteelta hyppääminenkin on turvallista ja alakerrassa on hyvä tehdä tunneleita purujen seassa.

Ja mikä parasta, pintakäsittelynä on luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva sävytetty puuvaha, joka hylkii nestettä. Kotipesän voi puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla niin se pysyy siistinä ja näin tuotteen käyttöikä on pidempi.

 

Kuvaus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää normin EN 71.3 (Lelujen turvallisuus)

Värit: pähkinä, tumma tammi, poppeli mänty tai puuvalmis ilman pintakäsittelyä

Mitat: Pituus 25cm, leveys 25cm, etuseinien korkeus 25cm, ylätasanteen korkeus 20cm, pyöreät kulkuaukot halk. 6cm, 1kpl etuseinässä, 1kpl ylätasanteessa ja 1kpl alatasanteessa, etuseinissä ovet 2kpl 6cm x 7cm, kulkusilta 28cm x 10cm + 2kpl avokoukkuja, 2kpl umpikoukkuja kulkusillan kiinnitykseen.

Osien kiinnitys tapahtuu pienillä nauloilla joita pyritään käyttämään Kotipesien kasaamisessa mahdollisimman vähän.

Valmistusmaa: Suomi

Toimitusaika: Paketti lähtee Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 5-6 päivän kuluessa tilauksesta

Lisätiedot

Mitat 25 × 25 × 25 cm
väri

poppeli, tumma tammi, pähkinä, mänty, ei pintakäsittelyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leikkinurkka hiirille, hamsterille ja gerbiileille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top