Naulaton pesämökki

38,95 

Kaunis ja erittäin tukeva naulaton pesämökki on hyvä vaihtoehto esim. innokkaalle nakertelijalle ja oviaukkojen muokkaajalle, sillä tämä kotipesä ei sisällä yhtään naulaa. Tässä tilavassa mökissä on kaksi kulkuaukkoa, yksi etuseinässä sekä yksi toisessa päätyseinässä. Kummatkin oviaukot on sahattu alas auki, joten mökkiin voi juosta vauhdilla, eikä kynnykset ole hidasteena. Mökki toimitetaan osina ja kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Osat painetaan toistensa uriin ja katto asetetaan omaan uraansa, oviaukollisen päätyseinän voi halutessaan asettaa joko vasemmalle tai oikealle puolelle.

Katto on käsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla kauniin sävyisellä vahalla. Vaha hylkii tehokkaasti nesteitä ja siten katolle tulevat tahrat on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Mökki pysyy siistinä ja käyttöikä on pidempi.

Nämäkin Kotipesät valmistetaan suomalaisesta vastuullisesti ja kestävästi tuotetusta koivuvanerista.

HUOM!  Tämän naulattoman mökin tilaajalle  KULKUSILTA KAUPAN PÄÄLLE toukokuun ajan! Silta on 40cm pitkä ja 20cm leveä tumman tammen värinen, mukana kaksi avokoukkua, joilla sillan saa asetettua mökin seinän päälle. Kulkusilta toimitetaan pesämökin mukana.

 

Kuvaus

Materiaali: 9 mm suomalainen koivuvaneri.

Katon pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Kotipesissä ei käytetä maaleja.

Värit: katto ruskea(tumma tammi), seinät käsittelemättömät

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon pituus  43cm, leveys 24cm, korkeus 18cm.  Kulkuaukot 2 kpl, 14cm x 14cm.

Valmistusmaa: Suomi

Mökki toimitetaan osina, toimitukseen kuuluu, katto, päätyseinät 2kpl, joista toisessa kulkuaukko ja etu- ja takaseinät 2kpl, joista toisessa kulkuaukko.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naulaton pesämökki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top