Marsun/chinchillan kaksiosainen pesämökki

25,95 29,95 

(1 tuotearvio)

Laadukas ja tukeva kaksiosainen pesämökki marsuille, chinchilloille, pienimmille kaneille sekä rotille ja deguille. Seinät ovat vahvaa suomalaista koivuvaneria. Kiinteässä väliseinässä on pyöreä kulkuaukko, josta voi siirtyä toiseen huoneeseen, jotta sopu säilyy kaverien kesken.

Lemmikit tykkäävät oleskella mökin katolla ja tällöin katto helposti myös tahriiintuu. Kotipesien katot pintakäsitellään eläimille turvallisella luonnon raaka-aineisiin perustuvalla puuvahalla, joten se on helppo puhdistaa harjalla ja kostealla liinalla ja näin mökin käyttöikä on pidempi. Katto on irroitettava ja se asettuu paikoilleen katossa olevien listojen avulla. Mökin voi valita myös kiinteäkattoisena.

 

Kuvaus

Materiaali: 9 mm suomalainen koivuvaneri.

Katon pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha ruskea (pähkinä).

Värit: katto ruskea, seinät käsittelemättömät

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon kokonaispituus  50cm, leveys 24cm, korkeus  18cm. Kiinteä väliseinä jakaa mökin kahteen osaan.  Kulkuaukot 4kpl halkaisijaltaan 11,4cm.

Katto: irroitettava ja asettuu paikoilleen sen sisäpuolella olevien listojen avulla, vaihtoehtona tilattavissa kiinteäkattoisena

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 50 × 24 × 18 cm
katto

avattava katto, kiinteä katto

1 arvio tuotteelle Marsun/chinchillan kaksiosainen pesämökki

  1. Sari (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihana mökki ja marsut tykkäävät. Suurena miinuksena pidän kun seinät ovat käsittelemätöntä vaneria ja jo muutaman käyttöpäivän jälkeen ikävän suttuisen näköiset marsujen pissojen jäljiltä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top