Tunneli häkin kattoon/lattialle

26,95 

(2 tuotearviota)

Erittäin tukeva  ja tilava suorakulmainen tunneli on isommankin chinchillan kestävä taukopaikka.

Vahvasta vanerista valmistettu ja kulmapaloilla tuettu tunneli kiinnitetään neljästä kohtaa kiinnikkeillä häkin kattoon. Tunnelia voi käyttää myös lattialla tai häkin pohjalla, jossa siitä saa kivan suojapaikan myös marsuille tai pienille kaneille.  Tunnelin lattia on pintakäsitelty värittömällä vahalla myös sisäpuolelta, joten sen voi puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Tämä tunneli on myös degujen ja rottien suosikkipaikka.

Kiinnitys tapahtuu häkin pinnoihin katosta neljällä kiinnikkeellä (pultti, mutteri, aluslevy), mukana myös isommat vaneriset aluslevyt, jos häkissä pinnojen väli on suurempi.

 

Kuvaus

Materiaali: 9 mm koivuvaneri.

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä) ja väritön (koivu).

Mitat: (sisämitat) 30 pituus , leveys 22 cm, korkeus 15,5 cm, paino 1660g

Pakkauksessa mukana 4kpl pulttia, 4kpl siipimutteria, 4kpl aluslevyjä(pyöreä 4cm metallinen), 4kpl aluslevyjä(neliö 6cm vaneri)

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 1.6 kg
Mitat 30 × 22 × 15.5 cm
väri

ruskea(pähkinä), väritön(koivu)

2 arviota tuotteelle Tunneli häkin kattoon/lattialle

  1. Elina Rantanen (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä on tyylikäs ja siksi niin hieno lisä sisustukseen chinchilllojen häkkien kattoon. Juoksutustilaan kasattuna kaksi päällekäin on hyvin suosittu kiipeilypaikka meidän chinchillojen keskuudessa.

  2. Cincu (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä on meillä chinchillan lempipaikka. Tässä tunnelissa mahtuu nukkumaan tassut suorana. On myös tosi kivan näköinen ja laadukas!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go to Top