Iso puuhatunneli 34cm

14,90 

(3 tuotearviota)

Tunnelin päässä näkyy valoa! Ja niin näkyy myös viidessä kulkuaukossa.

Tämä hauska puuhatunneli tarjoaa useita reittejä, ja tunneleita yhdistelemällä saat rotallesi tai hamsterillesi vaikka minkämoisen temppuradan!

Kuvaus

Materiaali: 6mm suomalainen koivuvaneri

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha.

Värit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi, vaal.sin. ja vaal.pun., kelo, terva, mänty, pyökki, pähkinä.

Mitat: Tunnelin pituus 34 cm ja tunnelikäytävän läpimitta 94mm x 94mm, (aikaisemmin87 mm x 87 mm). Seinissä 5kpl kulkuaukkoja halk. 7,6cm

Valmistusmaa: Suomi

 

Lisätiedot

Mitat 34 × 9,4 × 9,4 cm
Väri

Sininen, Punainen, Keltainen, Vihreä, Violetti, Oranssi, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Kelo, Terva, Mänty, Pähkinä

3 arviota tuotteelle Iso puuhatunneli 34cm

 1. Juulia Rautavuori

  Tilasimme viime vuonna kahdelle syyrialaiselle hamsterillemme molemmille omat pienet puuhaputket, joita en enää sivuiltanne löytänyt, joten annan arvostelumme tähän isompaan, hyvinkin samanlaiseen tuotteeseen, vain hieman isompi kokoiseen.

  Meillä molemmat hamsterimme ovat tykänneet tuotteesta, ja kun putken laittaa terraarion lasia vasten, jää omistajallekkin pieni kurkisteluikkuna, kun hamsteri putkessa hääräilee. Putket ovat juuri passelin kokoiset, eivät vie liikaa tilaa asumuksesta, ja ne voi sijoittaa vaikkapa kuivikkeen alle, jolloin hamsterilla on jo valmis pieni tunneli. Myös putken aukot ovat hyvän kokoiset myös syyrialaisille, sillä niistä mahtuu sisään, vaikka olisikin posket täynnä matkaevästä.

  Luonnollinen väri on ilo tämän omistajan silmälle, sillä pyrin luonnollisemman puoleiseebän sisustukseen.

  Mahtava tuote kaikin puolin! :)

 2. Sofia

  Meillä on ollut näitä käytössä nyt kolmisen vai nelisen kappaletta syyrialaisila hamstereilla puuhaputkina. Hamsterit on tykästynyt näihin ja jopa muhkummatkin hamsut mahtuu kokonsa puolesta isoista reijistä!

  Testasin jouluaattona laittaa myös kanille tälläsen ja täyttää se heinillä ja herkuilla, kanit tykkäs ja putki saanut nyt myös kaneilta uutta kuorta🤣

  Ihanan sävyiset värivalikoimat on ollut plussaa ja meidän lemppari on ehdottomasti vaaleanpunainen💗

  Hamsut ja kanit kiittää tuotteesta!🤩

 3. Tea Pirttikoski (varmistettu kirjoittaja)

  Syyrianhamsterini rakastaa tätä tunnelia. 😍Usein Nuutin löytääkin täältä aamuisin kurkkimassa 🥰 aivan ihana ja laadukas tuote! Näyttää kauniilta asumuksessa ja värinä Nuutilta löytyy tuo vihreä. 🥰💚

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top