Katos kilpikonnalle/kanille

31,95 

(1 tuotearvio)

Katos on kummastakin päädystä avoin suoja, jonne on helppo piipahtaa vaikka pikaisesti. Siinä on hulppean isot oviaukot, oviaukon leveys jopa 21cm, joten kilpikonnankin on sinne helppo kulkea kääntyilemättä ja peruuttelematta. Tämä katos sopii myös kaneille, marsuille ja chinchilloille lepopaikaksi ja suojaksi.

Kuvaus

Materiaali: 6/9 mm koivuvaneri.

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha.

Värit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi,vaaleanpunainen, vaaleansininen, mänty, terva, pyökki, pähkinä, antiikkitammi, väritön/kirkas. Kaikissa katot mökin väriset.

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon pituus30 cm, leveys 28cm, korkeus 20,5 cm. Oviaukot kummassakin päädyssä 21cm x 18 cm.

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 30 × 28 × 20.5 cm
Väri

Sininen (katto mökin värinen), Punainen (katto mökin värinen), Keltainen (katto mökin värinen), Vihreä (katto mökin värinen), Violetti (katto mökin värinen), Oranssi (katto mökin värinen), Vaaleanpunainen(katto mökin värinen), Vaaleansininen(katto mökin värinen), Kelo (katto mökin värinen), Terva (katto mökin värinen), Mänty (katto mökin värinen), Pähkinä (katto mökin värinen), antiikkitammi(katto mökin värinen), väritön/kirkas

1 arvio tuotteelle Katos kilpikonnalle/kanille

  1. Sofia

    Kaneilla ollut näitä nyt pari kappaletta väreissä ruskea ja vaaleanpunainen.
    Välillä tulee mietittyä MITEN joku osaa tehdä näin upeita teoksia ilahduttamaan meitä ja meidän karvakamuja!😍
    Meidän rescue pupu Hero, on rakastunut hänen tälläiseen mökkiinsä, sillä hänen menneisyytensä jälkeen hän on hyvin pelokas kani ja tarvitsee turvaa, mutta sieltä on helppo päästä myös ulos. Tämä mökki ajaa asiansa sillä siinä on molemmissa päissä oviaukot joka helpottaa kanin kulkemista!

    Täydet pisteet tälle tuotteelle!⭐

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top