Kiipeilyteline/tunneli hiirille, gerbiileille ja hamsterille

Kiipeilyteline/tunneli hiirille, gerbiileille ja hamsterille

26,95 

Kiipeily ja kaivaminen on pienen hamsterin, hiiren ja gerbiilin työtä, joten lemmikki tarvitsee virikkeellisen ympäristön myös terraariossa.

Kotipesät® kiipeilyteline/tunneli on paikka jossa aika vierähtää. Se antaa pikku lemmikille paljon virikettä ja lihaksille työtä. Sen tunneliin voi kaivautua piiloon tai kiivetä kiinteää kulkusiltaa pitkin ylätasanteelle, josta on kiva tarkkailla ympäristöä ja telineen 5 kulkuaukkoa tuo leikkimiseen ja touhuilemiseen hauskuutta.

Teline asetetaan terraarion lasia vasten, jolloin lasin läpi voi seurailla lemmikin touhuilua tunnelissa ja ylätasanteella. Sen voi mm. peittää puoliksi pohjamateriaaliin alle, jolloin lemmikki voi kaivautua purujen alle tunneliin touhuilemaan ja välillä voi kipaista kulkusiltaa pitkin ylätasanteelle huilaamaan. Kulkuaukot päätyseinissä, tunnelin etuseinässä ja päällä tekevät kaivamisesta turvallista, kun aina löytyy reitti ulos.

Kiipeilyteline on tukeva ja kestävä. Sitä voi huoletta maistella, sillä se on valmistettu vahvasta suomalaisesta puusta, myös pintakäsittely on lemmikille turvallinen, luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva puuvaha.

Aseta teline terraarion pohjaa vasten niin, ettei alle jää puruja, jolloin se asettuu hyvin lasia vasten. Tämä tuote kasataan pienillä nauloilla, joita pyritään käyttämään aina Kotipesien kokoamisessa mahdollisimman vähän.

 

Kuvaus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää normin EN 71.3 (Lelujen turvallisuus)

Värit: pähkinä, tumma tammi, poppeli mänty tai puuvalmis ilman pintakäsittelyä

Mitat: Pituus 37cm, porrasseinän leveys 27cm, päätyseinien korkeus 22cm, ylätasanteen korkeus 17cm, kulkuaukot yht 5kpl halk. 6cm, tunnelin sisäkorkeus 8,5cm, tunnelin sisäleveys 10cm.

Osien kiinnitys tapahtuu pienillä nauloilla joita pyritään käyttämään kaikkien Kotipesien kasaamisessa mahdollisimman vähän.

Valmistusmaa: Suomi

Toimitusaika: Paketti lähtee Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 5-6 päivän kuluessa tilauksesta

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
väri

poppeli, tumma tammi, pähkinä, mänty, ei pintakäsittelyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilyteline/tunneli hiirille, gerbiileille ja hamsterille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top