Porrastaso häkin pinnoihin

31,95 

(2 tuotearviota)

 

Kiipeilyä rakastava chinchilla, rotta, degu tai maaorava pääsee nyt kiipeilyssä aivan uudelle tasolle, Kotipesän porrastasolle!  Tämä taso sopii tilavaan häkkiin mainiosti ja se kiinnitetään häkin pinnoihin ja alareunan voi asettaa vaikka häkin lattiaa vasten. Jos häkin pinnat ovat vahvat, voi tämän asettaa myös ylemmäs pinnoihin.

Porrastason voi kiinnittää häkkiin kumminkin päin, jolloin toisen puolen tason askelmat ovat avonaiset, tai toisinpäin, jolloin askelmien reunoissa ovat pienet kulmapalat, niiden suojaan voi laittaa vaikka ruokakupin tai herkkupaloja. Taso on vahattu kumminkin puolin, joten sen voi puhdistaa helposti kostealla liinalla ja harjalla.

Taso kiinnitetään häkin pinnoihin kolmella pultilla(6mm x 30mm), siipimutterilla ja aluslevyllä(halk. 40mm)

 

 

Kuvaus

Materiaali: 6/9 mm suomalainen koivuvaneri.

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä), väritön (koivu)

Mitat:  kokonaispituus 65cm, leveys 24cm, kokonaiskorkeus 39cm, porrasaskelman syvyys 17cm, porrasaskelman korkeus(etenemä) 10cm, paino 1660g

Pakkauksessa mukana 3kpl pultteja (6mm x 30mm), 3kpl siipimuttereita, 3kpl aluslevyjä( halk. 40mm)

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 1.6 kg
Mitat 65 × 24 × 39 cm
väri

ruskea(pähkinä), koivu (väritön)

2 arviota tuotteelle Porrastaso häkin pinnoihin

  1. Elina Rantanen (varmistettu kirjoittaja)

    Nämä on ihana lisä kaikkien mökkien ja tasojen kanssa niin sisustuksesta tulee monipuolinen. Ehdottomasti yksi suosikeistani!

    Chinchillojen mielestä oiva paikka syödä heinää jollakin rappusista.

  2. Pauliina Lampila (varmistettu kirjoittaja)

    Chinchilloillamme ollut käytössä vuoden päivät pähkinänruskea versio näistä portaista ja mielestäni tämä on oiva sisustuselementti korkeaan häkkiin. Miellyttää myös silmää, kätevyyden lisäksi. Sinsutkin tykkäävät portailla hengailla.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go to Top