Pieni kiipeilytaso 32cm

Pieni kiipeilytaso 32cm

17,90 

UUTUUS! Kotipesät®  PIENET KIIPEILYTASOT nyt myös deguille ja rotille!

Kiipeilytasojen valikoima on lisääntynyt uusilla pienillä tasoilla, jotka sopivat hyvin esim. kesyrotan ja degun häkkiin.

Pieni kiipeilytaso 32cm on helppo asettaa vaikka häkin päätyseinälle. Tämä taso on hyvä lisä myös chinchillan häkissä.

Pieniä kiipeilytasoja on valittavana 3 eri muotoista tasoa ja ne myydään yksitellen tai settinä, johon kuuluu 3 tasoa + kulkusilta 32cm (katso setti valikoimasta tuotenro 9065). Kiipeilytasoja ja kulkusiltoja yhdistelemällä voi häkkiin rakentaa virikkeellisen ja toiminnallisen leikki- ja kiipeilypaikan, jota lemmikki rakastaa.

Kotipesät® kiipeilytasot valmistetaan 100% suomalaisesta männystä, joka on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta maistella. Puun pinta on lämmin ja luonnollinen valinta pienen lemmikin varpaille.

Pintakäsittelynä kaikille Kotipesille käytetään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvaa puuvahaa, joka on eläimille, ihmisille ja kasveille vaaraton. Se ei muodosta kalvoa puun pintaan, mutta luonnon vaha hylkii voimakkaasti vettä ja näin ollen tasot on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä kostealla liinalla tai harjalla, jolloin hajut ja tahrat pysyvät poissa. Sen vuoksi tuotteet sopivat hyvin myös kesyrotille.

Tasot ja kulkusillat tulee asettaa häkissä niin, ettei lemmikki pääse putoamaan korkealta.

 

Kuvaus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: pähkinä, poppeli, mänty, tumma tammi, väritön

Mitat: pituus 32cm, leveys 15cm, vahvuus 1,5cm,

Valmistusmaa: Suomi

Toimitusaika: Paketti lähtee Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 5-6 päivän kuluessa tilauksesta

Kotipesät uutiskirje.

10% ALENNUS TILAUKSESTASI!

TILAA UUTISKIRJEEMME - SAAT 10% ALEKOODIN SEURAAVAA TILAUSTASI VARTEN!

Emme spämmää emmekä luovuta osoitettasi muille! Lue lisää tietosuojaselosteestamme.