Chinchillan pesä

29,95 

Hauska tuulihaukan pesän mallinen chinchillan pesä on muotoiltu lemmikille mukavaksi ja helppokulkuiseksi. Pesään voi helposti sujahtaa piiloon tai levolle. Välillä on kuitenkin kiva katsella etuseinän kaarevasta aukosta muiden touhuiluja.

Nimestään huolimatta tämä pesä sopii vallan hyvin myös rotille ja deguille. Ulkopuolen lisäksi sen sisäseinät ja lattia on pintakäsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla värittömällä puuvahalla, joka on lemmikille turvallinen. Vaha vähentää tahrojen tarttumista pintoihin ja pesän voikin puhdistaa tahroista niin sisäpuolelta kuin ulkopuoleltakin kostealla liinalla ja harjalla.

Pesä on tukeva ja tilava, joten siellä on kiva viettää aikaa myös kavereiden kanssa. Toinen oviaukko sivuseinässä helpottaa kavereiden saapumista pesään, jos etuovella on ruuhkaa.

Yhdistelemällä pesän kanssa kiipeilytasoja ja kulkusiltoja, saa häkkiin virikkeellisen ja kauniin ympäristön lemmikin touhuiluun.

 

 

 

Tuotetiedot ja toimitus

Materiaali: 6/9 mm suomalainen koivuvaneri

Pintakäsittely: Eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää leluille asetetun turvallisuusnormin kaikkien värien osalta.

Värit: harmaa poppeli, ruskea pähkinä, ruskea mänty, ruskea tumma tammi

Sisämitat: leveys 24 cm, korkeus 18cm, syvyys 20cm

Pakkaus sisältää: pesämökin, 3kpl kiinnityspulttia, 3kol siipimutteria, 3kpl aluslevyjä

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 20 × 24 × 18 cm
väri

harmaa(poppeli), ruskea(pähkinä), ruskea(mänty), ruskea(tumma tammi)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chinchillan pesä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top