Näytetään tulokset 1–16 / 24

 • chinchillan pesä kahdella kulkuaukolla

  Chinchillan pesä

  29,95 

  Hauska tuulihaukan pesän mallinen chinchillan pesä on muotoiltu lemmikille mukavaksi ja helppokulkuiseksi. Pesään voi helposti sujahtaa piiloon tai levolle. Välillä on kuitenkin kiva katsella etuseinän kaarevasta aukosta muiden touhuiluja.

  Nimestään huolimatta tämä pesä sopii vallan hyvin myös rotille ja deguille. Ulkopuolen lisäksi sen sisäseinät ja lattia on pintakäsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla värittömällä puuvahalla, joka on lemmikille turvallinen. Vaha vähentää tahrojen tarttumista pintoihin ja pesän voikin puhdistaa tahroista niin sisäpuolelta kuin ulkopuoleltakin kostealla liinalla ja harjalla.

  Pesä on tukeva ja tilava, joten siellä on kiva viettää aikaa myös kavereiden kanssa. Toinen oviaukko sivuseinässä helpottaa kavereiden saapumista pesään, jos etuovella on ruuhkaa.

  Yhdistelemällä pesän kanssa kiipeilytasoja ja kulkusiltoja, saa häkkiin virikkeellisen ja kauniin ympäristön lemmikin touhuiluun.

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Syyrianhamsterin/gerbiilin pesämökki kahdella huoneella

  Hamsterin/gerbiilin kaksiosainen pesämökki

  19,95 

  Kaksi huonetta saman katon alla!  Tämä kotipesä soveltuu perheasunnoksi tai sinkulle kaksioksi, oviaukkojakin löytyy useampia. Kiinteässä väliseinässä on myös kulkuaukko, josta voi kurkistaa mitä toiseen huoneeseen kuuluu.

  Pesämökki on sopiva syyrianhamsterille, joka voi pitää toisen huoneen vaikka ruokavarastona, sekä gerbiileille ja hiirille, sillä mökissä on tilaa useammankin asustella. Seinät ovat vahvaa suomalaista koivuvaneria, joten ne eivät pienistä pureskeluista säikähdä.

 • Heinäteline seinämalli

  29,95 

  Kestävä ja laadukas heinäteline pienille lemmikeille, mm. marsut, chinchillat ja pienet kanit. Tässä tukevassa heinätelineessä heinät pysyvät puhtaina ja ne on helposti lemmikin saatavilla, mutta kuitenkin kannen alla. Etuseinän pinnat ovat vahvaa ja kovaa koivupuuta, joten niitä voi huoletta maistella ruokailun yhteydessä. Pinnaväli on vain 3cm, joten aikuinen lemmikki ei saa laitettua päätä pinnojen väliin. Poikasten pää saattaa sopia pinnojen välistä, joten telinettä ei suositella pienille poikasille.

  Heinäteline on pintakäsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla, joka on eläimille, ihmisille ja kasveille turvallinen käyttää. Se täyttää normin EN71.3 (Lelujen turvallisuus), eikä se sisällä mitään eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita.

  Kattoa voi käyttää myös istuskelutasona ja siinä olevan pyöreän täyttöaukon kautta on helppo lisätä heinää telineeseen. Kansi asetetaan paikalleen kiertämällä, jolloin sen alapuolella oleva puusoiro pitää sen paikallaan. Takaseinässä on kiinnitysreijät ja pakkauksessa on mukana kiinnikkeet mahdollista seinäkiinnitystä varten, mm chinchilloille voi tämän asettaa myös ylemmäs häkin seinään, jolloin ruokailla voi tason päältä.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kolmion muotoinen pesä mökki hiirille ja kääpiöhamstereille

  Juustomökki kolmio

  18,50 

  Asiakkaidemme toiveesta!

  Hauskat juuston muotoiset ja -väriset pesämökit ovat palanneet valikoimaan. Hiirille, kääpiöhamstereille ja pienemmille gerbiileille sopiva pesämökki on vahvaseinäinen, eikä säikähdä pieniä hampaita.

  Kolmion muotoisessa ”juustossa” on kolme kulkuaukkoa, yksi pääovi ja kaksi pyöreää kulkuaukkoa, joten niistä on kiva kurkistella ulos. Ja onhan se hienoa, jos saa asustella juuston sisällä.

  Jos haluat yhdistellä lemmikillesi erilaiset juustomökit, käy kurkkaamassa myös suorakulmainen juusto täältä 

  Kaikki Kotipesät pintakäsitellään lemmikille turvallisella luonnon vahoihin ja -öljyihin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti nesteitä ja on helppo pitää puhtaana.

   

 • Juuston muotoinen pesämökki hiirille ja kääpiöhamstereille

  Juustomökki suorakaide

  18,50 

  Asiakkaidemme toivomuksesta!

  Juustomökit ovat palanneet valikoimaan! Kaunis ja kestävä suorakulmainen juuston muotoinen pesämökki on hauska leikki- ja levähdyspaikka hiirille, kääpiöhamstereille ja pienemmille gerbiileille.

  Kukapa ei haluaisi asustella juuston sisällä, josta saa kurkistella kolmesta kulkuaukosta ulos. Vahvaseinäinen pesämökki ei pienistä hampaista säikähdä.

  Kaikki Kotipesät pintakäsitellään lemmikille turvallisella luonnon vahoihin ja -öljyihin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti nesteitä ja on helppo pitää puhtaana.

 • kahden pesämökin setti

  Kahden pesämökin setti

  17,95 

  KAKSI PESÄMÖKKIÄ YHDESSÄ PAKETISSA ja lemmikkisi on onnellinen!

  Syyrianhamsterille pesämökki ja ruokavarasto, tai gerbiili- ja hiirikaveruksille ikiomat mökit. Kummassakin pesämökissä on kaksi kulkuaukkoa joten kulku porukan kesken on sujuvaa. Toinen mökeistä on hieman pienempi, joten mökit toimitetaan sisäkkäin.

  Värinä mökeissä on uusi väri, kaunis tumma tammi, joka sopii hyvin luonnonläheiseen sisustustyyliin.

 • Chinchillalle kiipeilytaso puusta

  Kiipeilytaso kaarevalla etureunalla

  21,90 

  UUDISTUNEET KIIPEILYTASOT!

  Kiipeilytasot ovat uudistuneet. Uudet tasot ovat paremmin häkkiin sopivia, jolloin tilaa jää myös muulle sisustukselle.

  Tämä kiipeilytaso kaarevalla etureunalla on helppo asentaa häkin kulmaukseen. Sen kumpikin päätysivu on 18cm, joten niihin saa asetettua mm. 18cm leveän kulkusillan.

  Kotipesät® kiipeilytasot valmistetaan erittäin huolellisesti kuivatusta männystä, eikä siitä irtoa pihkaa eikä tuoksuja. Se on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta maistella. Puun pinta on lämmin ja luonnollinen valinta pienen lemmikin varpaille.

  Tasojen pinta saa suojan turvallisesta luonnon vahoihin ja -kasviöljyihin perustuvasta sävytetystä puuvahasta, joka jättää puun pinnan hengittäväksi. Vahattu pinta kestää hyvin tasojen puhdistamisen kostealla liinalla ja harjalla, eikä se halkeile tai hilseile.

  Kiipeilytasoja on eri kokoisia ja -muotoisia. Uudistunut kiipeilytasosetti sisältää 3 eri muotoista tasoa + kulkusillan häkin pinnoihin (katso setti valikoimasta tuotenro 9071) Yhdistelemällä kiipeilytasoja  ja kulkusiltoja saat lemmikille hauskan ja virikkeellisen ympäristön häkkiin.

  Tasot tulee asettaa häkkiin niin, ettei lemmikki pääse putoamaan korkealta.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Taso irroitettavilla jaloilla

  Kotipesät® tasot irroitettavilla jaloilla

  23,90 45,00 

  Häviääkö gerbiilisi ruokakuppi purujen sekaan, entä mihin kylpyastian tai juoksupyörän voi terraariossa laittaa? Vai kaipaatko chinchillallesi tasoa, jonka päältä on kiva hypätä häkin ylemmille tasoille?

  Ratkaisu tähän löytyy Kotipesät® tasoista. Taso on tukeva ja kestävä, joten se sopii myös kaneille, sen alla on kiva olla suojassa ja päältä näkee kauas. Helpon puhdistettavuuden ansiosta ne ovat mainio ratkaisu myös rotan asumukseen.

  Näitä tasoja voi käyttää myös yhdessä, jolloin matalampi taso toimii esim. askelmana ylemmälle tasolle. Tasot setti sisältää yhden kumpaakin tasoa.

  Marsulle kiipeäminen on turvallisempaa, jos tasoon kiinnitetään reunoilla varustettu kulkusilta(kulkusilta myydään erikseen, katso kulkusilta häkkiin/terraarioon).

  Pintakäsittely on turvallinen ja helposti puhdistettava, luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuva puuvaha, joka hylkii nestettä. Väreinä ovat kauniit maanläheiset sävyt. Tasot eivät sisällä yhtään naulaa eikä teräviä ruuveja, joten sitä voi huoletta nakerrella.

  Tasot toimitetaan osina ja kokoaminen vie vain hetken.  Jalkojen kiinnitys on uudistunut ja ne ruuvataan tason päältä ruuveilla jalkoihin, joissa on valmiina vastakierre (pakkauksessa avain mukana). Näin jalat pysyvät erittäin tukevasti paikoillaan ja ne voi halutessaan irroittaa säilytystä varten.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • kulkusilta kaiteilla terraarioon tai häkkiin

  Kulkusilta häkkiin/ terraarioon

  17,90 19,90 

  Nyt kiipeily on siirtynyt aivan uudelle tasolle!

  Lemmikille kiipeäminen on luonnollista, vaikka kovin korkealle ei haluaisikaan. Siihen tarkoitukseen puusta valmistettu kulkusilta on luonnollinen ja turvallinen valinta. Kulkusillan voi kiinnittää pesämökin reunaan, kiipeilytasoon häkissä tai tasoon terraariossa. Pienelle tai aralle lemmikille kaiteilla varustettu kulkusilta tuo turvaa kiipeämiseen.

  Pakkauksessa on mukana kiinnityskoukut, jotka kiinnitetään siltaan sekä kiinnityslenkit, jotka kiinnitetään vastakappaleeseen, esim. kiipeilytasoon tai mökin kattoon ym.

  Silta on valmistettu puhtaasta puusta, joten se on luonnollinen ja ekologinen valinta lemmikin asumukseen. Silta on pintakäsitelty luonnon vahoihin ja -kasviöljyihin perustuvalla puuvahalla, joka ei muodosta pintaan kalvoa ja näin puu pystyy hengittämään ja se on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Väreinä ovat kauniit luonnonläheiset värit, poppeli, mänty, pähkinä ja tumma tammi.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Pesämökki kuutio syyrianhamsterit

  Kuutiomökki hiiret, gerbiilit ja hamsterit

  14,95 

  UUDISTUNUT KUUTIO!

  Kuutiomökkien tuoteperhe on uudistunut ja tämäkin pienten jyrsijöiden kuutio on saanut uudet herkulliset mansikan tai porkkanan kuvat kehystämään kumpaakin pyöreää oviaukkoa.

  Hauska kuutiomökki sopii syyrianhamsterille, hiirille ja gerbiileille ja myös kääpiöhamstereille ja kahden oviaukon ansiosta elo on sopuisaa isommassakin laumassa.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Pesämökki isoille kaneille kahdella kulkuaukolla

  Kuutiomökki isommalle kanille

  35,90 

  UUTUUS!  Kuutiomökki nyt isommallekin kanille!

  Kuutiopesämökkien tuoteperhe on saanut nyt uuden isommille kaneille sopivan kuution.

  Kauniit mansikan-, ja porkkanan kuvat houkuttelevat kurkkaamaan mökkiin sisälle.

  Pesämökillä on korkeutta hulppeat 32cm, joten siellä saa istuskella selkä suorana. Katolla on myös lokoisaa oleskella ja sieltä on hyvä tarkkailla ympäristöä.

  Mökki on valmistettu suomalaisesta vahvasta ja kestävästä koivuvanerista, joten se on tukeva, eikä säikähdä nakerteluista tai isommankaan kaverin hypyistä.

  Katto on pintakäsitelty luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuvalla puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti vettä ja näin vähentää tahrojen tarttumista kattoon. Pinnan voi puhdistaa kätevästi kostealla liinalla ja harjalla, jolloin pesämökki pysyy siistin näköisenä, raikkaan tuoksuisena ja käyttöikä on pidempi.

  Halutessaan pesämökin voi valita myös ilman kuvia.

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • kaksiovinen pesämökki pienemmille kaneille

  Kuutiomökki pienille kaneille

  24,90 

  UUSI KUUTIO!

  Kuutiomökkien tuoteperhe on uudistunut. Tuoteperhe on saanut lisää uuden tulokkaan, joka on pienemmille kaneille sopiva kuutiomökki, jonka etu- ja sivuseinän kulkuaukkojen ympärillä on kauniit kuvat.

  Pesämökin voi valita herkullisen porkkanan- tai mansikan kuvalla, tai ilman kuvaa. Kuutiomökki on kevyt, mutta tukeva, joten katolle voi myös loikata istuskelemaan ja se sopii mainiosti myös marsuille ja chinchilloille.

  Katon pintakäsittely vähentää tahrojen tarttumista pintaan ja on helppo puhdistaa kostealla liinalla.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Kotipesät lahjakortti

  Lahjakortti

  20,00 100,00 

  Ilahduta ystävääsi lahjakortilla!

  Lahjakortti on mainio lahjaidea. Näin lahjakortin saaja voi itse valita lemmikilleen mieluisan ja sopivan tuotteen.

  Lahjakortin voit tilata oman tilauksesi yhteydessä, jolloin lahjakortti toimitetaan pakettisi mukana.

  Vaihtoehtoisesti voimme lähettää lahjakortin kirjeenä suoraan lahjakortin saajan osoitteeseen. Jos haluat muistaa ystävääsi viestillä, voit kirjoittaa sen tilauksen lisätietokenttään, niin välitämme viestisi lahjakortin mukana.

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • gerbiilin

  Leikkinurkka hiirille, hamsterille ja gerbiileille

  28,95 

  Oho! Kyllä nyt on kiva leikkinurkka.

  Gerbiilit rakastavat kaivella tunneleita ja touhuilla purujen alla, hiiret taas tykkäävät myös kiipeillä. Tämä leikkinurkka on hyvä paikka niin kaiveluun kuin kiipeilyynkin, kun sen ”upottaa” purujen sekaan. Tämä on pikku lemmikin unelmapaikka, jossa voi toteuttaa lajille tyypillistä käyttäytymistä. Ylin taso toimii hyvin ruokakupin paikkana, jonne välillä voi kiivetä myös huilailemaan. Ruokakuppi pysyy puhtaampana kun se asetetaan ylätasolle.

  Leikkinurkka on valmistettu vahvasta puusta, joten sitä voi huoletta maistella, se asetetaan terraarion kulmaan, pohjaa vasten ja lasiin kiinni, joten omistajakin voi seurailla lasin läpi lemmikin touhuiluja. Se asettuu tukevasti kulmaan, kun se upotetaan puoliksi pohjamateriaaliin, jolloin ylätasanteelta hyppääminenkin on turvallista ja alakerrassa on hyvä tehdä tunneleita purujen seassa.

  Ja mikä parasta, pintakäsittelynä on luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva sävytetty puuvaha, joka hylkii nestettä. Kotipesän voi puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla niin se pysyy siistinä ja näin tuotteen käyttöikä on pidempi.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Keskikokoiselle kanille pesämökki aukaistavalla katolla

  Pesämökki aukaistava katto, keskikokoiset ja pienet kanit

  42,95 

  Kanin poikimispesää etsivälle tämä kaunis ja kestävä suomalainen pesämökki on hyvä ratkaisu!

  Pesämökin katto on saranoitu ja siitä voi hiljaisesti kurkata pesän touhuiluja. Mökissä on yksi pyöreä kulkuaukko, jonka alareunassa on 5cm kynnys, joten pienet poikasetkin pysyvät paremmin pesässä.

  Korkeutta pesämökillä on 26cm joten sinne sopii mainiosti pienet ja keskikokoiset kanit.

  Kaikki Kotipesät valmistetaan käsityönä ja pintakäsitellään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla puuvahalla, joka on lemmikeille, ihmisille ja kasveille turvallinen. Värin pesämökille voi valita kauniin luonnonläheisistä sävyistä tai vaaleanpunaisen, vaaleansinisen tai violetin sävyistä.

  Kotipesistä löytyy pienille kaneille myös hieman pienempi, aukaistavalla katolla varustettu pesämökki (tuotenro 9066)

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Gerbiileille

  Pesämökki kolmella kulkuaukolla

  16,90 

  Laadukkaat puiset Kotipesät® !

  Tämä kaunis ja tukeva Kotipesä toimii niin leikki- kuin lepopaikkanakin. Sen katossa olevasta kulkuaukosta on kiva pujahtaa pesään piiloon. Mökki on vahvaseinäinen, joten se ei sorru vaikka sitä välillä maisteleekin. Oviaukot ovat tilavat, joten pesämökki on sopiva gerbiileille ja isommallekin syyrianhamsterille.  Erilaisia Kotipesiä voi yhdistellä keskenään ja esim. pesämökin oviaukolle voi laittaa vaikka tunnelin, jolloin lemmikki saa hauskan touhuilupaikan.

  Mökin voi valita puuvalmiina ilman pintakäsittelyä tai pintakäsiteltynä kauniin ruskealla tai värittömällä lemmikille turvallisella puuvahalla, joka perustuu luonnon kasviraaka-aineisiin. Mm. pesämökkien katot usein tahriintuvat ajan kanssa, joten puuvahattu pinta on helppo pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi, näin mökki pysyy siistinä ja käyttöikä on pidempi.

  Pesämökin kokoaminen tapahtuu pienillä nauloilla, joita pyritään käyttämään mahdollisimman vähän, jos lemmikki on innokas nakertelemaan pesämökkiä, niin se on hyvä tarkistaa säännöllisesti esille tulevien naulojen varalta.

  Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.

   

   

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.