Tupa savupiipulla

38,95 

(1 tuotearvio)

Kauniin punainen tai maanläheisen sävyiset ruskeat ja harmaa ovat tämän perinteisen harjakattoisen tuvan kauniit värit. Tupa on varustettu savupiipulla ja  on erittäin tukeva ja mukava pesä lemmikille.

Tupaan sopivat mm. marsut, chinchillat ja pienet kanit tai vaikka degukaverukset. Seinät ovat vahvaa, puhdasta suomalaista mäntylevyä, jota lemmikki voi huoletta maistella, sillä pienestä pureskelusta tämä tupa ei heilahda. Päätyseinässä on pyöreä kulkuaukko, joten mökissä lemmikki saa olla hieman piilossa ja omassa rauhassa.

Yhdistelemällä esim. saman väriset kiipeilytasot tuvan kanssa, saa lemmikille yhtenäisen värisen ja hauskan virikkeellisen sisustuksen.

Tuotetiedot ja toimitus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha.

Värit: ruskea pähkinä (katto mökin värinen) harmaa poppeli (katto mökin värinen),  ruskea mänty (katto mökin värinen), punainen (katto ruskea pähkinä)

Mitat: sisämitat: pituus 25cm, leveys 22cm, korkeus harjalle 24cm, ulkomitat: katon leveys 30cm, pituus 33cm,  1kpl oviaukkoja halk. 11,4cm, levyn vahvuus 1,5cm

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 25 × 22 × 24 cm
väri

ruskea pähkinä(katto tuvan värinen), harmaa poppeli(katto tuvan värinen), ruskea mänty(katto tuvan värinen), punainen(katto ruskea pähkinä)

1 arvio tuotteelle Tupa savupiipulla

  1. Elina Rantanen (varmistettu kirjoittaja)

    Todella suloinen ja kodikas mökki. Savupiippu kruunaa kaiken ja siinä meillä tykätään istuskella!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top