Tupa savupiipulla

38,95 

(1 tuotearvio)

Kodikas suomalainen tupa on marsuille, chinchilloille tai vaikkapa degu- tai rottakaveruksille ihana turvapaikka. Tupa on uudistunut ja on nyt kaksiovinen.

Tuvan väreinä ovat kauniin punainen tai maanläheiset sävyt, poppeli, mänty ja pähkinä. Tupa on varustettu savupiipulla ja  on erittäin tukeva ja mukava kotipesä lemmikille.

Seinät ovat vahvaa, puhdasta suomalaista mäntylevyä, josta ei lähde pihkaa ja jota lemmikki voi huoletta maistella, sillä pienestä pureskelusta tämä tupa ei säikähdä.  Mökissä on kaksi kulkuaukkoa, jotka helpottavat kahden lemmikin yhteiseloa, toisessa päätyseinässä on pyöreä kulkuaukko ja toisessa päädyssä auki sahattu kulkuaukko.

Yhdistelemällä esim. saman väriset kiipeilytasot tuvan kanssa, saa lemmikille yhtenäisen värisen ja hauskan virikkeellisen sisustuksen.

Kuvaus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää lasten leluille asetetun turvallisuusnormin kaikkien värien osalta

Värit: pähkinä (katto mökin värinen) poppeli (katto mökin värinen),  mänty (katto mökin värinen), punainen (katto ruskea pähkinä)

Mitat: sisämitat: pituus 25cm, leveys 22cm, korkeus harjalle 24cm, ulkomitat: katon leveys 30cm, pituus 33cm,  1kpl pyöreä kulkuaukko halk. 11,4cm, 1kpl kulkuaukko 12,5cm x 11,4cm, levyn vahvuus 1,5cm

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 25 × 22 × 24 cm
väri

ruskea pähkinä(katto tuvan värinen), harmaa poppeli(katto tuvan värinen), ruskea mänty(katto tuvan värinen), punainen(katto ruskea pähkinä)

1 arvio tuotteelle Tupa savupiipulla

  1. Elina Rantanen (varmistettu kirjoittaja)

    Todella suloinen ja kodikas mökki. Savupiippu kruunaa kaiken ja siinä meillä tykätään istuskella!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go to Top