UUTUUS! Kotipesät®  PIENET KIIPEILYTASOT nyt myös deguille ja rotille!

Kiipeilytasojen valikoima on lisääntynyt uusilla pienillä tasoilla, jotka sopivat hyvin pienenpäänkin häkkiin, mm. rotalle ja degulle.

Tämä kaarevareunainen kiipeilytaso on mainio lisä myös chinchillan häkkiin ja siitä on helppo siirtyä seuraavalle tasolle, jolloin kiipeily on mielekästä ja turvallista.

Tasoja voi yhdistellä mielensä mukaan eri kokoisia ja – muotoisia tasoja ja kulkusiltoja tai ostaa kiipeilytasosetin, johon sisältyy 3 tasoa ja kulkusilta (katso pienet kiipeilytasot setti tuotenro 9065)

Kotipesät® kiipeilytasot valmistetaan huolellisesti kuivatusta männystä, eikä siitä irtoa pihkaa eikä tuoksuja. Se on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta maistella. Puun pinta on lämmin ja luonnollinen valinta pienen lemmikin varpaille.

Pintakäsittelynä kaikille Kotipesille käytetään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvaa puuvahaa, joka on eläimille, ihmisille ja kasveille vaaraton. Se ei muodosta kalvoa puun pintaan, mutta luonnon vaha hylkii voimakkaasti vettä ja näin ollen tasot on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä kostealla liinalla tai harjalla, jolloin hajut ja tahrat pysyvät poissa. Sen vuoksi nämä tuotteet sopivat hyvin myös kesyrotille.

Tasot on hyvä asettaa häkkiin niin,