UUTUUS! Kotipesät®  kiipeilytasot ja kulkusillat nyt myös rotille ja deguille!

Kiipeilytasojen valikoima on lisääntynyt uusilla kauniin värisillä pienillä tasoilla ja kulkusilloilla, jotka sopivat hyvin esim. kesyrotan ja degun häkkiin.

Kulkusilta on 15 cm leveä ja se on helppo asettaa koukuilla tasojen reunaan, jolloin kiipeily on hauskaa ja turvallista tasolta toiselle.

Kotipesät® kiipeilytasot valmistetaan huolellisesti kuivatusta männystä, eikä siitä irtoa pihkaa eikä tuoksuja. Se on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta maistella. Puun pinta on lämmin ja luonnollinen valinta pienen lemmikin varpaille.

Pintakäsittelynä kaikille Kotipesille käytetään luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvaa puuvahaa, joka on eläimille, ihmisille ja kasveille vaaraton. Se ei muodosta kalvoa puun pintaan, mutta luonnon vaha hylkii voimakkaasti vettä ja näin ollen tasot on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä kostealla liinalla tai harjalla, jolloin hajut ja tahrat pysyvät poissa. Sen vuoksi nämä tuotteet sopivat hyvin myös kesyrotille.

Näitä pieniä kiipeilytasoja on valittavana 3 eri muotoista ja ne myydään yksitellen tai settinä, johon kuuluu 3 tasoa ja tämä kulkusilta. (katso setti valikoimasta tuotenro 9065)

Kiipeilytasoja ja kulkusiltoja yhdistelemällä voi häkkiin rakentaa virikkeellisen ja toiminnallisen leikki- ja kiipeilypaikan, jota lemmikki rakastaa.

Kiipeilytasot ja kulkusillat on hyvä asettaa häkkiin niin ettei lemmikki pääse putoamaan korkealta.

Kaikki mäntypuiset Kotipesät® valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa.