Hoikan Herkku yrtti-heinäseos ikääntyville lemmikeille 200g

7,50 

Hoikan Herkun kotimainen yrtti-heinäseos on monipuolinen ja herkullinen rehuseos ikääntyvälle lemmikille. Se sisältää lemmikille hyödyllistä ja terveellistä kuivattua voikukkaa, timoteitä, juolavehnää, ruokohelpiä, kauranversoa, nokkosta ja mesiangervoa.

Voikukan lehdet sisältävät runsaasti A,- B,- C,- ja D-vitamiinia ja paljon kaliumia.

Nokkonen on terveellisimpiä vihanneskasveja ja se sisältää rautaa, kalsiumia, kaliumia, piitä, mangnesiumia ja seleeniä sekä C,- E,- ja B-vitamiinia sekä proteiinia. Nokosella on myös antioksidanttivaikutuksia.

Hyödyllistä ja lemmikin tarvitsemaa kuitua rehuseokseen tuovat timotei, juolavehnä sekä ruokohelpi, ne ovat hyödyllisiä ruoansulatukselle sekä hampaille karkeutensa vuoksi.

Mesiangervolla kerrotaan olevan kipuja lievittävä, antiseptinen ja virkistävä vaikutus johtuen sen sisältämistä salisyylihapon johdannaisista. Se sisältää myös kivennäissuoloja.

Hoikan Herkun kotimaisista, lisäaineettomista ja puhtaista raaka-aineista valmistetut tuotteet ja käsin pakatut heinäseokset täydentävät lemmikin tasapainoista ruokavaliota. Vain luonnollista sokeria sisältävät kuitupitoiset tuotteet auttavat myös lemmikkisi painonhallinnassa. Tarkoin valitut ja hellävaraisesti kuivatut raaka-aineet säilyttävät alkuperäiset maut ja vitamiinit.

 

 

Kuvaus

Rehuseos ikääntyville lemmikeille

Koostumus: suomalainen kuivattu voikukka, timotei, juolavehnä, ruokohelpi, kauranverso, nokkonen ja mesiangervo.

Kotimainen, runsaskuituinen täydennysrehu kaneille ja jyrsijöille. Sekoitetaan heinään tai annetaan päivittäisen heinäannoksen lisäksi.

Säilytys viileässä, kuivassa ja auringonvalolta suojattuna.

Valmistaja: Hoikan Herkku, Liperi

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoikan Herkku yrtti-heinäseos ikääntyville lemmikeille 200g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top