Kotipesät®, kestävästi kotimaiset!

Suomalainen mäntylevy

Kotipesät® mäntypuiset kiipeilytasot, puuhapaikat ja pesämökit valmistetaan suomalaisen Kohiwood Oy:n vastuullisesti ja kestävästi tuotetusta suomalaisesta puusta. Kohiwood sijaitsee Soinissa alle 100 km etäisyydellä yrityksestämme.

Puu kuivataan erittäin huolellisesti joten siitä ei irtoa pihkaa.

Kohiwood kunnioittaa kaikessa toiminnassaan luonnon monimuotoisuutta. Heille on myönnetty PEFC-alkuperäsertifikaatti, jolla varmistetaan kaiken tuotteisiin käytetyn puun olevan peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Näin pystytään seuraamaan puun matka metsästä tehtaalle ja asiakkaalle asti.

Suomalainen kestävä koivuvaneri

Koivu on kaunis, kova ja kestävä puu.

Suomalainen koivuvaneri on korkealaatuista ja se valmistetaan kestävästi hoidettujen, sertifioitujen metsien koivusta. Se on lähellä tuotettu uusiutuva materiaali. Sen vuoksi haluammekin käyttää sitä myös Kotipesissä.

Koivuvanerista valmistetut Kotipesät® pesämökit ja puuhapaikat ovat laadukkaita ja kestäviä. Puun elävä ja luonnollinen pinta on myös kaunis katsella.

Luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva pintakäsittely

Lemmikille puinen pesämökki tai puuhapaikka on luonnollinen ja kestävä valinta. Puun huokoiseen pintaan kuitenkin voi tarttua tahroja.

Lemmikille turvallinen luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva puuvaha on erittäin hyvä ratkaisu pesämökkien ja puuhapaikkojen pintakäsittelyyn. Puuvahattu pinta on kaunis ja hengittävä. Se tuntuu myös miellyttävältä. Pinta hylkii vettä, joten pienet vahingot on helppo puhdistaa pinnalta pois kostealla liinalla tai harjalla, jonka jälkeen pinta kuivataan.

Valittavana on paljon kauniita ja luonnonläheisiä värisävyjä, joista voi valita mieleisen värin tai yhdistellä eri sävyjä lemminkin asumuksen sisustuksessa.

Katso koko valikoimamme täältä