Kiipeilytaso häkkiin kulkuaukolla

28,90 

UUTUUS! Luonnollinen ja ekologisesti kestävin valinta lemmikin pikkuisten tassujen alla on suomalainen puhdas puu. Se on lämmin tassutella ja samalla tuo palan luontoa lemmikin asumukseen.  Häkissä asuva lemmikki tarvitsee asumukseensa paljon kiipeilytasoja, jossa se voi toteuttaa sen luontaista kiipeilytarvetta.

Kotipesä-tuotteiden® kiipeilytasot valmistetaan 100% suomalaisesta männystä, joka on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta maistella. Tasojen pinta saa suojan turvallisesta luonnon vahoihin ja -kasviöljyihin perustuvasta sävytetystä puuvahasta, joka jättää puun pinnan hengittäväksi. Vahattu pinta kestää hyvin tasojen puhdistamisen kostealla liinalla ja harjalla, eikä se halkeile tai hilseile.

Kiipeilytasoja on monen kokoisia ja -muotoisia. Tämä hauska kiipeilytaso on varustettu kulkuaukolla, josta lemmikki voi pujahtaa seuraavalle tasolle. Sitä voi myös käyttää ruokakupin paikkana, jolloin se ei pääse putoamaan tasolta.

Tällä tasolla voivat temppuilla chinchillat, rotat, degut, pienet kanit, ym. Rohkeimmille kiipeilijöille voi tasoon kiinnittää kiinityskoukuilla kulkusillan, jolloin kiipeily saa aivan uudet ulottuvuudet ja sen jälkeen vain häkin katto on rajana. Tasot kiinnitetään häkin pinnoihin kierrepulteilla(kiinni tasossa), aluslaatoilla ja siipimuttereilla.

Tuotetiedot ja toimitus

Materiaali: suomalainen mäntylevy 15mm

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä), harmaa (poppeli), ruskea (mänty)

Mitat: pituus 40cm, leveys 40cm, kulkuaukko 11,4cm, paino 910g

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 0.9 kg
Mitat 40 × 40 × 1.5 cm
väri

harmaa (poppeli), ruskea (pähkinä), ruskea (mänty)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilytaso häkkiin kulkuaukolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top