Kiipeilytaso kaarevalla etureunalla

21,90 

UUTUUS! Luonnollinen ja ekologisesti kestävin valinta lemmikin pikkuisten tassujen alla on suomalainen puhdas puu. Se on lämmin tassutella ja samalla tuo palan luontoa lemmikin asumukseen.

Kotipesä-tuotteiden® kiipeilytasot valmistetaan 100% suomalaisesta männystä, joka on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta myös maistella. Tasojen pinta saa suojan turvallisesta luonnon vahoihin ja -kasviöljyihin perustuvasta sävytetystä puuvahasta, joka jättää puun pinnan hengittäväksi. Vahattu pinta kestää hyvin tasojen puhdistamisen kostealla liinalla ja harjalla, eikä se halkeile tai hilseile ja näin sopii myös rotan häkin sisustukseen.

Kiipeilytasoja on monen kokoisia ja -muotoisia. Tälle kulmaan asetettavalle hieman kapeammalle tasolle on helppo hypätä kaarevan etureunan ansiosta, siihen on kiva pysähtyä huilaamaan kiipeilyn lomassa. Erilaisia tasoja yhdistelemällä häkkiin saa hauskan kiipeilypaikan. Tasot kiinnitetään häkin pinnoihin kierrepulteilla(kiinni tasossa), aluslaatoilla ja siipimuttereilla.

 

Tuotetiedot ja toimitus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä), harmaa (poppeli), mänty, tumma tammi

Mitat: pituus 40cm, leveys cm, vahvuus 1,5cm, paino 720g

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 0.7 kg
Mitat 40 × 30 × 1.5 cm
väri

harmaa (poppeli), ruskea (pähkinä), mänty, tumma tammi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilytaso kaarevalla etureunalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top