Kaksikerrosmökki neljällä ovella

Etusivu|Chinchilla, Chinchillat, Marsu, Marsut, Mökit ja majat, Rotat, Rotta ja degu|Kaksikerrosmökki neljällä ovella

Kaksikerrosmökki neljällä ovella

39,90 

(3 tuotearviota)

Suosittu kaksikerroksinen pesämökki on uudistunut ja on nyt entistä hauskempi ja monikäyttöisempi. Mökki on tukeva ja kulkuaukkoja ja tilaa on tullut lisää.

Kaksi kerrosta takaavat sopuisan yhteiselon kavereiden kesken ja mökki toimii myös hauskana leikkipaikkana, sillä kulkuaukkoja mökissä on 4kpl. Alakerrrassa on pääovi ja päädyssä pyöreä kulkuaukko. Yläkertaan johtaa kaksi kulkusiltaa, etuovelle kiinteä silta ja päädyn pyöreälle kulkuaukolle irroitettava kulkusilta, kyllä nyt on vaikea valita mistä ovesta kulkea.

Hurjimmat kiipeilijät voivat kiivetä myös katolle, josta on hauska tarkkailla kavereita. Pesämökki sopii perheasunnoksi tai vikka kahdelle kaverukselle.

Tämä kotipesä on sopiva chinchilloille, marsuille, rotille ja deguille, myös pienimmät kanit voivat sopia täällä touhuilemaan(huomioi kerroskorkeus 15cm).

Yläkerran lattia on myös vahattu, joten tahrat on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla.

Kuvaus

Materiaali: 6/9 mm suomalainen koivuvaneri

Pintakäsittely: Eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha, joka täyttää leluille asetetun turvallisuusnormin kaikkien värien osalta.

Värivaihtoehdot: vaaleanpunainen(katto ruskea), vaaleansininen(katto ruskea), violetti(katto ruskea) sekä kelo, terva, mänty, pähkinä, tumma tammi, väritön (katot mökin väriset), ei pintakäsittelyä

Ulkomitat: kokonaiskorkeus 31,5cm, leveys 21cm, pituus 33cm

Sisämitat: kerroskorkeus 15 cm, leveys 19 cm ja pituus 32cm. Kulkuaukot 2kpl, 11cm x 11,4 cm ja 2kpl pyöreää kulkuaukkoa päädyissä halk. 11,4cm. Yläkertaan johtaa 14cm leveä ja 20cm pitkä kiinteä kulkusilta. Mukana irrallinen koukulla kiinnitettävä silta leveys 14cm, pituus 30cm, mukana kiinnityskoukku. Mökin kokonaiskorkeus ulkopuolelta on 31,5cm

Valmistusmaa: Suomi

Toimitusaika: Paketti lähtee Matkahuollon tai Postin kuljetettavaksi 5-6 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta.