Kiipeilytaso häkkiin suorakulma

21,90 

UUTUUS! Luonnollinen ja ekologisesti kestävin valinta lemmikin pikkuisten tassujen alla on suomalainen puhdas puu. Se on lämmin tassutella ja samalla tuo palan luontoa lemmikin asumukseen. Häkissä asuva lemmikki tarvitsee asumukseensa paljon kiipeilytasoja, jossa se voi toteuttaa sen luontaista kiipeilytarvetta.

Kotipesä-tuotteiden® kiipeilytasot valmistetaan 100% suomalaisesta männystä, joka on tuotettu luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen kestävästi hoidetuista metsistä. Puu on puhdasta, joten sitä voi huoletta myös maistella.

Tasojen pinta saa suojan turvallisesta luonnon vahoihin ja -kasviöljyihin perustuvasta sävytetystä puuvahasta, joka jättää puun pinnan hengittäväksi. Vahattu pinta kestää hyvin tasojen puhdistamisen kostealla liinalla ja harjalla, eikä se halkeile tai hilseile.

Kiipeilytasoja on monen kokoisia ja -muotoisia. Tämän pitkän suorakulmaisen tason voi yhdistää esim. kulkusillalla erilaisiin kulmatasoihin, jolloin saadaan hauskoja reittejä ja tasoeroja häkkiin. Tai vaihtoehtoisesti tämän voi asettaa mahdollisimman alas häkissä, jolloin sen alle jää mukava piilopaikka lattialla. Tasot kiinnitetään häkin pinnoihin kierrepulteilla(kiinni tasossa), aluslaatoilla ja siipimuttereilla.

Tuotetiedot ja toimitus

Materiaali: suomalainen mäntylevy

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä), harmaa (poppeli), mänty, tumma tammi

Mitat: pituus 55 cm, leveys 21 cm, vahvuus 1,5cm, paino 880g

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 0.9 kg
Mitat 55 × 21 × 1.5 cm
väri

harmaa (poppeli), ruskea (pähkinä), mänty, tumma tammi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilytaso häkkiin suorakulma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top