Puuhatalo

27,90 

Puuhatalossa voi kiipeillä katolle ja seinälle. Hurjemmille on taso seinällä johon voi laittaa vaikka herkkupaloja. Myös sillan alla on kiva piilopaikka.

Mökki sopii hyvin myös hamstereille, vaikka hamsteri ei ihan ylimmälle tasolle kiipeäisikään. Kaksi kulkuaukkoa ja kiinteä silta katolle antavat virikkeellistä puuhastelua lemmikille.

Mökki sopii vallan mainiosti myös useammalle hiirelle tai gerbiilille!

Tietoa tuotteesta

Materiaali: 6 mm suomalainen koivuvaneri.

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha.

Värit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi, vaal.pun. ja vaal.sin. (katto ja silta ruskea); sekä kelo, terva, mänty, pyökki, pähkinä (katto ja silta mökin värinen).

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon pituus 23 cm, leveys 16,5cm, korkeus 11,5 cm. Oviaukko 7,6cm x 9 cm sekä kulkuakko halk. 7,6cm. Puuhaseinäkkeessä on yksi taso. Mökin korkeus tason kanssa on 23,5cm

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 26 × 19.5 × 11.5 cm
Väri

Sininen (katto ruskea), Punainen (katto ruskea), Keltainen (katto ruskea), Vihreä (katto ruskea), Violetti (katto ruskea), Oranssi (katto ruskea), Vaaleanpunainen(katto ruskea), Vaaleansininen(katto ruskea), Kelo (katto mökin värinen), Terva (katto mökin värinen), Mänty (katto mökin värinen), Pyökki (katto mökin värinen), Pähkinä (katto mökin värinen)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puuhatalo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top