Rotan /syyrianhamsterin kulmamökki

11,00 

Varasto loppu

(3 tuotearviota)

Valikoimasta poistuva perusmallinen kulmamökki on esim. rotalle ja syyrianhamsterille mukava lepo- ja turvapaikka. Kaverin kanssa asustellessa, toinen voi kipaista katolle lepäilemään, jos mökissä tulee ahdasta.

Mökin voi sijoittaa terraarion/häkin kulmaukseen, jossa se ei vie paljon tilaa. Katolle voi laittaa myös ruokakupin, niin herkut pysyvät puhtaina.

Pintakäsittelynä on eläimille turvallinen, luonnon vahoihin ja kasviöljyihin perustuva puuvaha, joka vähentää tahrojen tarttumista pintoihin. Pesämökin voi pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi, näin mökki pysyy siistinä ja käyttöikä on pidempi.

Jäljellä vielä muutamia värejä, ihanan hempeästä vaaleanpunaisesta luonnonläheiseen ruskeaan.

Kuvaus

Materiaali: 6/9 mm suomalainen koivuvaneri.

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha.

Värit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi, vaaleanpunainen, vaaleansininen (katto ruskea); sekä kelo, terva, mänty, pyökki, pähkinä (katto mökin värinen).

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon pituus 17,8 cm, leveys 17,8cm, korkeus 13 cm. Oviaukko 7,6cm x 7,6 cm.

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 18 × 18 × 13 cm
Väri

Sininen (katto ruskea), Punainen (katto ruskea), Keltainen (katto ruskea), Vihreä (katto ruskea), Violetti (katto ruskea), Oranssi (katto ruskea), Vaaleanpunainen(katto ruskea), Vaaleansininen(katto ruskea), Kelo (katto mökin värinen), Terva (katto mökin värinen), Mänty (katto mökin värinen), Pyökki (katto mökin värinen), Pähkinä (katto mökin värinen)

3 arviota tuotteelle Rotan /syyrianhamsterin kulmamökki

  1. Terhi (varmistettu kirjoittaja)

    Hamsteri tykästyi mökkiin välittömästi, ja rakensi sinne heti pesän. Iltaisin istuskelee mielellään mökin katolla tähystämässä.

  2. Jessica Gullblom

    Huippu hyvä tuote! Syrkki tehnyt pesän aina sinne vaikka muita mökkejä on tarjolla! Värit on kivoja!

  3. Katariina Salorinne (varmistettu kirjoittaja)

    Syrkki rakasti! Mökki on mukavan iso eli tilaa on liikkua ja nukkua. Katon päällä tykätään myös heilua. Väri pähkinä on tosi nätti ja mökki on kaikin puolin kauniisti tehty, kiitos!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go to Top