Kiipeilylauta kulkuaukolla, haapa

26,95 

Puhdas suomalainen haapa on kestävä ja kaunis lehtipuu.  Haapalaudasta valmistettu kiipeilytaso on turvallinen valinta lemmikille. Puu on elävä materiaali joka kykenee vastaanottamaan ja luovuttamaan kosteutta – se hengittää, myös lemmikin asumuksessa.

Tämä kulkuaukolla varustettu kiipeilylauta on lemmikille hauska leikkipaikka. Se kiinnitetään häkin kulmaan pitkältä sivulta kolmella kiinnityspultilla ja päädystä yhdellä. Kiipeilylautoja yhdistelemällä voi rakentaa lemmikille virikkeellisen temppuilupaikan. Laudan pinta on jätetty hieman karheaksi, jotta pienet varpaat pysyisivät tukevasti kiinni tasolla. Vahva lauta ei myöskään pienistä nakerteluista säikähdä.

Haavan puuaines on pehmeää ja se imee helposti tahroja, joten sen vuoksi kiipeilytasot on pintakäsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla sävytetyllä tai värittömällä puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti vettä, mutta antaa puun hengittää eikä muodosta minkäänlaista kalvoa. Vaha on kuivuttuaan täysin turvallinen eläimille, ihmisille ja kasveille ja se täyttää lasten leluille asetetun turvallisuusnormin EN 71.3.

Kiipeilylaudan voi puhdistaa kostealla harjalla ja liiinalla, jolloin tuotteen käyttöikä pidentyy.

Sahapintaisen puun pinnassa voi näkyä pieniä sahauksen jälkiä ja reunoissa puun kuorta, luonnon puun ominaisuuksiin kuuluu myös värivaihtelut, joita voi näkyä pintakäsittelyn alta. Puu on saanut kuivua useamman vuoden, joten laudoissa voi esiintyä pientä taipuisuutta ja koveruutta, joka on luonnollista puun kuivuessa. Tarkista tuotteen paino tuotetiedoista.

 

Kuvaus

Materiaali: suomalainen haapa

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä), väritön

Mitat: pituus 40cm, leveys 21,5cm, vahvuus 2,2cm, paino 930g, kulkuaukon halkaisija 11,4cm

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 0.93 kg
Mitat 40 × 21.5 × 2.2 cm
väri

ruskea pähkinä, väritön

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilylauta kulkuaukolla, haapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Go to Top