Kiipeilylauta kaarevalla etureunalla, haapa

Etusivu|Alekori, Chinchilla, Chinchillat, Marsu, Marsut, Puuhapaikat, Rotat, Rotta ja degu|Kiipeilylauta kaarevalla etureunalla, haapa

Kiipeilylauta kaarevalla etureunalla, haapa

15,00 

LOPUT KIIPEILYLAUDAT -30%

Puhdas suomalainen haapa on kestävä ja kaunis lehtipuu.  Haapalaudasta valmistettu kiipeilytaso on turvallinen valinta lemmikille. Puu on elävä materiaali joka kykenee vastaanottamaan ja luovuttamaan kosteutta – se hengittää, myös lemmikin asumuksessa.

Tämän kiipeilylaudan etureuna on muotoiltu kaarevaksi, joten siihen on helppo hypätä lattialta tai alemmalta tasolta. Laudan pinta on jätetty hieman karheaksi, jotta pienet varpaat pysyisivät tukevasti kiinni tasolla. Vahva lauta ei myöskään pienistä nakerteluista säikähdä. Kiipeilylautoja yhdistelemällä voi lemmikille rakentaa virikkeellisen leikki- ja temppuilupaikan. Tässä tasossa on kaksi kiinnityskohtaa pitkällä sivulla ja yksi päädyssä, joten sen voi asettaa haluamaansa häkin kulmaan.

Lauta on pintakäsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla sävytetyllä tai värittömällä puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti vettä, mutta antaa puun hengittää eikä muodosta minkäänlaista kalvoa. Vaha on turvallinen eläimille, ihmisille ja kasveille ja se täyttää lasten leluille asetetun turvallisuusnormin EN 71.3.

Laudan pinnan voi puhdistaa kostealla harjalla ja liinalla, jolloin tuotteen käyttöikä pidentyy.

Sahapintaisen puun pinnassa voi näkyä pieniä sahauksen jälkiä ja reunoissa puun kuorta, luonnon puun ominaisuuksiin kuuluu myös värivaihtelut, joita voi näkyä pintakäsittelyn alta. Puu on saanut kuivua useamman vuoden, joten laudoissa voi esiintyä pientä taipuisuutta ja koveruutta, joka on luonnollista puun kuivuessa.

 

 

Kuvaus

Materiaali: suomalainen haapa

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä), väritön

Mitat: pituus 35cm, leveys 19,5cm, vahvuus 2,2cm, paino 660g

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 35 × 19,5 × 2,2 cm
väri

ruskea pähkinä, väritön

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiipeilylauta kaarevalla etureunalla, haapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top