Kiipeilylauta 50cm haapa

Kiipeilylauta 50cm haapa

16,90 

(1 tuotearvio)

Puhdas suomalainen haapa on kestävä ja kaunis lehtipuu.  Haapalaudasta valmistettu kiipeilytaso on turvallinen valinta lemmikille. Puu on elävä materiaali joka kykenee vastaanottamaan ja luovuttamaan kosteutta – se hengittää, myös lemmikin asumuksessa.

Tämä pitkä ja kapea kiipeilylauta kiinnitetään sen pitkältä sivulta neljällä kiinnityspultilla, joten sitä ei tarvitse asettaa häkin kulmaan. Kiipeilylautoja yhdistelemällä voi rakentaa lemmikille virikkeellisen temppuilupaikan. Laudan pinta on jätetty hieman karheaksi, jotta pienet varpaat pysyisivät tukevasti kiinni tasolla. Vahva lauta ei myöskään pienistä nakerteluista säikähdä.

Haavan puuaines on pehmeää ja se imee helposti tahroja, joten sen vuoksi kiipeilytasot on pintakäsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla sävytetyllä tai värittömällä puuvahalla, joka hylkii voimakkaasti vettä, mutta antaa puun hengittää eikä muodosta minkäänlaista kalvoa. Vaha on kuivuttuaan täysin turvallinen eläimille, ihmisille ja kasveille ja se täyttääkin lasten leluille asetetun turvallisuusnormin EN 71.3.

Tasot voi puhdistaa kostealla harjalla ja liinalla, jolloin tuotteen käyttöikä pidentyy.

Sahapintaisen puun pinnassa voi näkyä pieniä sahauksen jälkiä ja reunoissa puun kuorta, luonnon puun ominaisuuksiin kuuluu myös värivaihtelut, joita voi näkyä pintakäsittelyn alta. Puu on saanut kuivua useamman vuoden, joten laudoissa voi esiintyä pientä taipuisuutta ja koveruutta, joka on luonnollista puun kuivuessa.

 

 

Kuvaus

Materiaali: suomalainen haapa

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha. Täyttää normin EN 71.3, (Lelujen turvallisuus)

Värit: ruskea (pähkinä), väritön

Mitat: pituus 50cm, leveys 12cm, vahvuus 2,2cm, paino 760g

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 50 × 12 × 2,2 cm
väri

ruskea pähkinä, väritön

1 arvio tuotteelle Kiipeilylauta 50cm haapa

  1. MJ (varmistettu kirjoittaja)

    Deguille tuli loistava tähystyspaikka tästä, pojat kiittävät. ☺️ Laadukas, tukeva ja kaunis. Ainoa huono puoli oli, ettei ainakaan meidän häkkiin tätä saanut päätyjen pinnoihin sopimaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top