Kaksio kanille avattava katto

49,90 59,90 

(1 tuotearvio)

Kanille kaksio tai kaveruksille omat yksiöt kätevästi yhdessä mökissä!

Nyt voit itse suunnitella ja kasata omalle kanillesi tai kaneillesi mieleisen pesämökin. Väliseinällä vai ilman, kumpaan päätyyn kulkuaukko ym.

Tämä UUSI keskikokoisen kanin pesäkoppi on monikäyttöinen ja tukeva. Irroitettava väliseinä jakaa mökin kahteen eri osaan ja sen voi ottaa halutessaan pois, jolloin sisätilasta saadaan erittäin tilava. Katto on myös irroitettava, joten pesämökkiin voi kurkistaa hiljaisesti katon reunaa nostamalla.

Pesämökki toimitetaan osina ja se on helppo kasata mukana tulevilla ruuveilla ja avaimella. Toisessa päätyseinäelementissä on kulkuaukko, joten sen voi asettaa kumpaan päätyyn haluaa. Väliseinässä on myös kulkuaukko, mutta halutessaan sen voi tilata ilman kulkuaukkoa, ilmoittamalla tilauksen lisätietokohtaan; ”väliseinä ilman kulkuaukkoa”.

Mökki on symmetrinen käännettäessä se ylösalaisin , joten jos tarvitaan korkeita kynnyksiä esim. poikasten pesässä pysymiseksi, voi mökin kääntää ylösalaisin, jolloin alareunaan jää korkeammat kynnykset, katto sopii samalla tavoin ylä- ja alareunaan.

HUOM! Jos haluat lattian pesämökkiin, valitse tilausvaihtoehto ”pesämökki, jossa lattia”, jolloin toimituksessa on mukana kaksi irroitettavaa kattoelementtiä, joista toinen toimii lattiana. Mökki asetetaan lattian päälle siinä olevien rimojen pitäessä sen paikoillaan. Lattiaa ei kiinnitetä erikseen. Katto ja lattia on pintakäsitelty, joten ne on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja harjalla. Katso kuvat (8kpl).

 

 

Kuvaus

Materiaali: 9 mm suomalainen koivuvaneri.

Katon pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha ruskea (pähkinä).

Värit: katto pähkinän ruskea, seinät käsittelemättömät.

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon kokonaispituus  70cm, leveys 33cm, korkeus  26cm. Irroitettava väliseinä jakaa mökin kahteen osaan, yhden osan mitat pituus 35,5cm, leveys 33cm, korkeus 26cm.  Kulkuaukot 4kpl halkaisijaltaan 17,5cm.

Katto irroitettava. Tilattavissa myös lattiallisena mallina, jossa lattiana toimii toinen kattoelementti

Valmistusmaa: Suomi

Mökki toimitetaan osina, toimitukseen kuuluu, katto (1kpl), päätyseinät (2kpl) ja etu- ja takaseinät (2kpl), väliseinä (1kpl), huonekaluruuvit 8kpl sekä avain sekä toisessa vaihtoehdossa myös irroitettava lattia.

Lisätiedot

Mitat 70 × 33 × 26 cm
varusteet

pesämökki ilman lattiaa, pesämökki jossa lattia

1 arvio tuotteelle Kaksio kanille avattava katto

  1. Pinja (varmistettu kirjoittaja)

    Kääpiöluppakaverusten suosikki! Nukkuvat lähes poikkeuksetta tässä mökissä, joko omissa huoneissaan tai käpertyvät vieretysten. Todella tilava, helppo koota ja kaikin puolin hintansa arvoinen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go to Top