Kaksikerroksinen mökki

39,90 

(2 tuotearviota)

Kaksikerroksinen asunto sinkulle, pariskunnalle tai perheelle! Tämä kaksikerrosmökki on monikäyttöinen ja sopii marsuille, chinchilloille sekä rotille.Tässä on kaksi mökkiä yhdessä paketissa, eikä vie lattiatilaa liikaa.

Yläkertaan johtaa ylellisen leveä kiinteä kulkusilta  jonka alla on myös hauska piilopaikka. Ja tottakai katollakin voi oleskella, joka sinne uskaltautuu, mökki on tukevaa tekoa!

Mökki soveltuu erittäin hyvin myös viiriäiselle.

Tuotetiedot ja toimitus

Materiaali: 6/9 mm koivuvaneri

Pintakäsittely: Eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha

Värit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi, vaal.pun, vaal.sin, (katto ruskea pähkinä); sekä kelo, terva, mänty, pyökki, pähkinä (katto mökin värinen).

Sisämitat: kerroskorkeus 13 cm, leveys 16,5 cm ja pituus 31 cm. Kulkuaukot 2kpl, 11cm x 11,4 cm. Yläkertaan johtaa 13cm leveä kiinteä kulkusilta.

Valmistusmaa: Suomi

 

Lisätiedot

Mitat 31 × 16.5 × 13 cm
Väri

Sininen (katto ruskea), Oranssi (katto ruskea), Punainen (katto ruskea), Keltainen (katto ruskea), Vihreä (katto ruskea), Violetti (katto ruskea), Vaaleanpunainen(katto ruskea), Vaaleansininen(katto ruskea), Kelo (katto mökin värinen), Terva (katto mökin värinen), Mänty (katto mökin värinen), Pyökki (katto mökin värinen), Pähkinä (katto mökin värinen)

2 arviota tuotteelle Kaksikerroksinen mökki

  1. Elina Rantanen (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä on mukava lisä sisustukseen etenkin, jos kaipaa sinne jotain sellaista, joka näkyy hyvin ja on esimerkiksi ”kiintopiste”. Katto ajaa tason virkaa, kerrokset samalla mökin/lepopaikan ja kiipeilypaikan virkaa.

  2. Vaniljatoffee (varmistettu kirjoittaja)

    Marsujen lempitalo. Kesti noin viikon ennen kuin ensimmäinen, rohkeampi marsutyttö uskalsi yläkertaan ja pari viikkoa myöhemmin myös toinen uskalsi sinne mennä. Nyt on se, joka ehtii ensin, yläkerran valtias. Meillä on kauniin vaaleanpunainen talo, laadukkaan tuntuinen ja tilava. Sekä ylä- että alakerrassa marsut nukkuvat pehmeiden patjojen päällä. Loistotuote.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top