Naulaton pesämökki isoille kaneille

Etusivu|Kani, Kanit, Mökit ja majat|Naulaton pesämökki isoille kaneille

Naulaton pesämökki isoille kaneille

49,50 

 

Kotipesät® isoille kaneille suunniteltu pesämökki on erityisen tilava ja tukeva naulaton pesäpaikka. Sen kokoamisessa ei käytetä nauloja eikä liimaa, joten se on mainio ratkaisu innokkaammallekin nakertelijalle ja pesämökin remontoijalle.

Naulattoman mökin “pystyttäminen” vie vain muutaman minuutin ja tämän tilavan alakerran lisäksi kattoterassi on ylellisen suuri, jossa isompikin kaveri voi oikaista tassut suoriksi ja ottaa nokoset. Katon reunojen ansiosta siellä pysyy myös herkkupalat tai ruokakuppi mukavasti puruista puhtaana.

Mökki on valmistettu vahvasta ja kestävästä suomalaisesta koivuvanerista ja katto on pintakäsitelty sävytetyllä puuvahalla, joka vähentää myös tahrojen tarttumista kattoon. Vahatun pinnan voi puhdistaa kostealla liinalla tai harjalla.

Kaikki Kotipesät valmistetaan ekologisesti ja eettisesti Suomessa. Pintakäsittely on luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuva sävytetty puuvaha, joka on eläimille, ihmisille ja kasveille turvallinen käyttää. Se antaa puun hengittää luonnollisesti eikä muodosta kalvoa puun pinnalle.

 

Kuvaus

Materiaali: 9 mm suomalainen koivuvaneri.

Pintakäsittely: katto on pintakäsitelty luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin perustuvalla sävytetyllä puuvahalla, joka on ihmisille, eläimille ja kasveille turvallinen käyttää, eikä se muodosta kalvoa puun pintaan. Seinät ovat puuvalmiit, joissa ei ole pintakäsittelyä.

Värit: katto ruskea tumma tammi

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon pituus  50,5cm, leveys 31,5cm, korkeus  29,5cm, kulkuaukot  etuseinässä ja päätyseinässä (2 kpl) mitat 21cm x 21cm

Valmistusmaa: Suomi

Mökki toimitetaan osina, toimitukseen kuuluu, katto, päätyseinät 2kpl ja etu- ja takaseinät 2kpl.

Toimitusaika: Paketti lähtee Matkahuollon tai Postin kuljetettavaksi 5-6 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Kotipesät uutiskirje.

10% ALENNUS TILAUKSESTASI!

TILAA UUTISKIRJEEMME - SAAT 10% ALEKOODIN SEURAAVAA TILAUSTASI VARTEN!

Emme spämmää emmekä luovuta osoitettasi muille! Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Kotipesät uutiskirje.

10% ALENNUS TILAUKSESTASI!

TILAA UUTISKIRJEEMME - SAAT -10% ALEKOODIN SEURAAVAA TILAUSTASI VARTEN!