Tilava puuhatalo

Tilava puuhatalo

32,95 

Tilava puuhatalo on verraton temmellyspaikka isommallekin porukalle. Ylätasoille voi laittaa herkkupaloja aktivoimaan kiipeilyä ja kaksi tilavaa kulkuaukkoa takaavat varman ulospääsyn mökistä jos siellä alkaa olla ruuhkaa, myös sillan alla on hyvä piilopaikka.

Puuhatalo sopii hyvin rotille, sillä rotta pitää kiipeilystä todella paljon. Myös hiirille,gerbiileille ja hamstereille tämä on hauska kiipeilypaikka.

Tietoa tuotteesta

Materiaali: 6/9 mm suomalainen koivuvaneri.

Pintakäsittely: eläimille vaaraton, luonnon raaka-aineisiin perustuva sävytetty puuvaha.

Värit: sininen, punainen, keltainen, vihreä, violetti, oranssi, vaaleanpunainen ja vaaleansininen(katto ja silta ruskea); sekä kelo, terva, mänty, pyökki, pähkinä (katto ja silta mökin värinen).

Mitat: (mitat ovat sisämittoja), talon pituus 26 cm, leveys 19,5cm, korkeus 13 cm. Oviaukko 9,3cm x 10 cm sekä kulkuakko halk. 9,3cm.

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Mitat 26 × 19.5 × 13 cm
Väri

Sininen (katto ruskea), Punainen (katto ruskea), Keltainen (katto ruskea), Vihreä (katto ruskea), Violetti (katto ruskea), Oranssi (katto ruskea), Vaaleanpunainen(katto ruskea), Vaaleansininen(katto ruskea), Kelo (katto mökin värinen), Terva (katto mökin värinen), Mänty (katto mökin värinen), Pyökki (katto mökin värinen), Pähkinä (katto mökin värinen)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tilava puuhatalo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Go to Top